Χριστουγεννιάτικα προεόρτια στην Αγκαιριά της Πάρου…(Βίντεο + Φωτό)

29 Νοεμβρίου 2016 20:46

Μια όμορφη, καθιερωμένη εδώ και χρόνια ετήσια εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου στην Αγκαιριά, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2016 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς.

Στον στολισμένο και διακοσμημένο στο κλίμα των εορτών που έρχονται χώρο, προσφέρθηκε αρχικά τσάι ενώ κατόπιν ακολούθησαν ποικίλα εδέσματα.

Η βραδιά εξελίχθηκε όμορφα, η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη και «ζεστάθηκε» περισσότερο όταν οι ήχοι ζωντανής μουσικής από μια αξιόλογη ορχήστρα άρχισαν να «ανεβάζουν» ρυθμούς με το κέφι να ανάβει! Ήταν πράγματι μια ωραία εκδήλωση διοργανωμένη άψογα από το «Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκαιριανών Πάρου», μια συνεύρεση φίλων του Συλλόγου όπου με αφορμή την πρόσκληση σε απογευματινό τσάι, εξελίχθηκε όπως κάθε χρονιά, σε ένα θερμό προεόρτιο γλέντι λίγο πριν ξεκινήσουν επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει εφέτος, όπως πάντα άλλωστε, το χωριό της Αγκαιριάς.


 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos