Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι στις νότες της όπερας, του έντεχνου και παραδοσιακού τραγουδιού στις Λεύκες Πάρου! (Bίντεο + Φωτό)

06 Αυγούστου 2017 16:54

Μια εξαιρετική συναυλία από διεθνώς διακεκριμένους και πολυβραβευμένους σε Ελλάδα και εξωτερικό μουσικούς, παρουσιάστηκε στο Θέατρο των Λευκών Πάρου το βράδυ του Σαββάτου 5 Αυγούστου.

Οι Ανδρέας Χανιώτης, Σπύρος Σουλαδάκης, Έλσα Παπέλη, Μαριλένα Χρυσοχοϊδου και Θεόδωρος Κρητικός, ταξίδεψαν το κοινό σε μια μοναδική, μαγευτική μουσική περιήγηση που ξεκινούσε από νότες της όπερας, συνέχιζε σε ακούσματα του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού και κατέληγε σε αγαπημένους σκοπούς της ελληνικής παράδοσης. Η μοναδική αυτή συναρμογή των παραπάνω ειδών μουσικής στην όμορφη συναυλία των Λευκών, μάγεψε το κοινό με την πρωτοτυπία της και το μουσικό περιεχόμενό της.

Το υπέροχο μουσικό ταξίδι με πλοηγούς τους καταξιωμένους διεθνώς καλλιτέχνες, αποτέλεσε κορυφαία στιγμή πολιτισμού στις Λεύκες και στην Πάρο καθώς το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τόσο ακούσματα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας όσο και γνώριμες, αγαπημένες μελωδίες που άφησαν το αποτύπωμά τους στον ελληνικό μουσικό πολιτισμό. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στη συντήρηση του θεάτρου.



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos