Μάγεψε το κοινό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Σάντα Μαρία Πάρου! (Βίντεο)

07 Αυγούστου 2017 16:29

Μια μοναδική συναυλία που μάγεψε το πολυπληθές κοινό όλων των ηλικιών που βρέθηκε στην παραλία της Σάντα Μαρία Πάρου, έδωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Επιτυχίες γνωστές και αγαπημένες που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει και λατρέψει από την μελωδική φωνή του δημοφιλούς καλλιτέχνη, ξεσήκωσαν τον κόσμο που είχε τη χαρά να απολαύσει δίπλα στη θάλασσα, με σκηνικό ένα μαγευτικό νησιώτικο περιβάλλον, μια σπάνια συναυλία!

Θαυμάσια ακούσματα, γνώριμα και επιτυχημένα τα οποία «απογείωσε» στη συναυλία η χαρισματική φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη, έδωσαν χαρά στον κόσμο ο οποίος καταχειροκρότησε τον διάσημο καλλιτέχνη που έχει χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο σύγχρονο ελληνικό ποιοτικό ελληνικό τραγούδι και έχει αγαπηθεί όσο λίγοι καλλιτέχνες ειδικά από τη νεολαία!



Άνετος, απλός και επικοινωνιακός στη συναυλία του στην Πάρο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένιωθε μάλλον σαν να τραγουδά στο ... «σπίτι» του, μιας και η Πάρος είναι γι΄ αυτόν εδώ και χρόνια, αγαπημένος προορισμός διακοπών καθώς διατηρεί εξοχική κατοικία στο νησί. Με παλμό και μοναδική ζωντάνια λοιπόν τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες του για τον κόσμο της αγαπημένης του Πάρου την οποία επισκέπτεται συχνά με κάθε ευκαιρία!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos