Λ. Μαχαιρίτσας και Π. Μάργαρης αποθεώθηκαν από το κοινό στις Λεύκες Πάρου! «Η καλύτερή μας συναυλία…» είπαν στο psts.gr οι δύο καλλιτέχνες!

13 Αυγούστου 2017 13:20

Μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών στην Πάρο.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, συνευρέθηκαν μουσικά χαρίζοντας ανεπανάληπτες στιγμές σε μια συναυλία – ταξίδι στις νότες του ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού.

Μεγάλες αγαπημένες επιτυχίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τραγούδια – σταθμοί του Μάνου Χατζιδάκι αλλά και μελωδίες για σόλο κιθάρα, ζωντάνεψαν επί σκηνής και ξεσήκωσαν το κατάμεστο από κόσμο θέατρο Λευκών! Σύσσωμο το πολυπληθές κοινό τραγούδησε μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, όλος ο κόσμος έγινε μια μελωδική αισθαντική φωνή που απέδωσε τραγουδιστικά με συναίσθημα και παλμό αγαπημένα ακούσματα ενώνοντας τη φωνή του με τις μοναδικές μελωδίες των δύο εξαιρετικών καλλιτεχνών.

Το κοινό, καταχειροκρότησε παρατεταμένα τους δύο καλλιτέχνες ενθουσιασμένο με το υπέροχο αυτό ρεσιτάλ έντεχνης μουσικής συνύπαρξης σε αγαπημένα διαχρονικά μονοπάτια του καλού ελληνικού τραγουδιού. Η όμορφη αυτή συναυλία ήταν πράγματι μια μαγευτική στιγμή για τις Λεύκες και την Πάρο, μια από τις κορυφαίες του φετινού καλοκαιριού.

Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες μίλησαν στην κάμερα του psts. gr με τα θερμότερα λόγια κάνοντας λόγο για το εκπληκτικό κοινό της συναυλίας, την απίστευτα θετική ενέργειά του και το μαγευτικό χώρο του θεάτρου Λευκών που θα πρέπει να διατηρηθεί για να φιλοξενεί σημαντικές στιγμές πολιτισμού του νησιού.

Μάλιστα, οι δύο καλλιτέχνες, έκαναν και μια πιο προσωπική αποκάλυψη λέγοντας ότι η συναυλία τους στις Λεύκες Πάρου, ήταν καλύτερή τους για το φετινό καλοκαίρι!


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos