Το αδιαχώρητο στην Αίθουσα του ΕΠΑ.Λ Παροικίας Πάρου! Λαμπερή πρεμιέρα της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου και μια ξεκαρδιστική κωμωδία… (Βίντεο + Φώτο)

07 Οκτωβρίου 2017 18:54

Στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα του ΕΠΑ.Λ της Παροικίας Πάρου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου η επίσημη έναρξη της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου με μια λαμπρή τελετή καλωσορίσματος του θεατρικού Φεστιβάλ στο νησί.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ. Κωβαίος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης, ο Πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κ. Α. Μαρινόπουλος, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου κα. Μ. Βενέτη, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Πάρκου Πάρου κα. Ε. Παπαζώη, ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Χ. Μαλινδρέτος, Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων.

Οι ομιλητές μίλησαν με τα θερμότερα λόγια για τις άριστες προϋποθέσεις φιλοξενία της Συνάντησης στο νησί κάνοντας λόγο για την υψηλού επιπέδου αίθουσα του ΕΠΑ.Λ και την αμεσότατη ανακατασκευή της από το Δήμο Πάρου προκειμένου να φιλοξενήσει τις θεατρικές παραστάσεις. Καλωσόρισαν επίσης θερμά τον κόσμο στη γιορτή του ερασιτεχνικού θεάτρου που για πρώτη φορά πραγματοποιείται φέτος στο νησί της Πάρου.


Στη συνέχεια το πολυπληθές κοινό της ασφυκτικά γεμάτης αίθουσας, είχε την ευκαιρία να απολαύσει την ξεκαρδιστική κωμωδία «Πόσο ατάλαντοι!!!» η οποία αποτελεί παρωδία του σεξπηρικού Ρωμαίος και Ιουλιέτα και παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα «Θεατροποιείο» της Τήνου. Γέλια μέχρι δακρύων, ξεκαρδιστικές σκηνές, καταλυτικό χιούμορ, μπρίο, κέφι, έξυπνες ατάκες και αστείος αυθορμητισμός που «διαπερνούσε» τη θεατρική πλατεία συνέθεταν την εξαιρετική αυτή παράσταση της ταλαντούχας ομάδας ερασιτεχνών ηθοποιών της Τήνου οι οποίοι σκόρπισαν με τη ζωντάνια τους χαρά στο θεατρικό κοινό.

Στο τέλος της παράστασης, οι ηθοποιοί εισέπραξαν το ενθουσιώδες, παρατεταμένο, δυνατό χειροκρότημα του κοινού που αποχώρησε απόλυτα ικανοποιημένο από την αίθουσα έχοντας ζήσει με μοναδικό τρόπο τη μαγεία μιας εξαιρετικής θεατρικής κωμωδίας.


Και άλλες φυσικά θεατρικές παραστάσεις θα δοθούν στην άρτια για το σκοπό της φιλοξενία θεατρικών παραστάσεων αίθουσα του ΕΠΑ.Λ στην Παροικία στο πλαίσιο του δεκαήμερου Φεστιβάλ και η πρωτεύουσα της Πάρου φαίνεται να λαμβάνει το ρόλο του πολιτιστικού επίκεντρου του νησιού. Αυτή η μοναδική στα χρονικά για την Πάρο πολιτιστική γιορτή, προβάλλει συνολικά ο νησί καθώς θίασοι από κάθε γωνιά του Αιγαίου επιδεικνύουν τη δουλειά τους αποκομίζοντας παράλληλα εντυπώσεις από τις ομορφιές της Πάρου και το επίπεδο φιλοξενίας που προσφέρει το νησί.

Τα άτομα που απαρτίζουν τους θιάσους, έχουν καταλύσει στο εξαιρετικό ξενοδοχείο «Poto Paros» κοντά στις Κολυμπήθρες και σίγουρα απολαμβάνουν μια ευχάριστη εμπειρία διαμονής σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Ο κόσμος του ερασιτεχνικού θεάτρου του Αιγαίου και όχι μόνο που βρίσκεται στην Πάρο αυτές τις ημέρες, έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μοναδικές στιγμές ανάπαυλας στα εξαιρετικά καταστήματα της Πάρου που προσφέρουν τις καλύτερες εμπειρίες γεύσης και χαλάρωσης σε υπέροχο περιβάλλον.

Ένα από αυτά είναι το καφεποτοπωλείο «ΠΙΝΟΚΛΗΣ» στην παραλία της Παροικίας με παραδοσιακές μεζεδολιχουδιές, τοπικά νησιώτικα ποτά, παρείστικη ατμόσφαιρα, ρετρό διακόσμηση και φιλική εξυπηρέτηση σε ένα χαλαρωτικό όμορφο περιβάλλον.

Επισκεφθείτε επίσης το All day café – Restaurant «ΡΟΔΙ» στην παραλία της Παροικία για ποιοτικά πιάτα, γλυκίσματα από αγνά υλικά ή χαλαρωτικό καφεδάκι σε ένα προσεγμένο περιβάλλον με θέα τον μαγευτικό κόλπο της Παροικίας.
Στο Ballo Café – Bar & Sushi Bar επίσης, θα απολαύσετε πρωτότυπες γεύσεις και πιάτα υψηλής γαστρονομικής ταυτότητας, εξαιρετικό σούσι, φανταστικά cocktails σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής με καλή μουσική και μοναδική θέα.

Για ζουμερές τώρα ολόφρεσκες κρεατολιχουδιές ψημένες στα κάρβουνα, επισκεφθείτε το «Μπριζολάδικο» στην παραλία της Παροικίας, το ψητοπωλείο της παραδοσιακής κρεατοφαγίας με την φιλική εξυπηρέτηση και την ευγενική φιλοξενία.

Αν βρεθείτε στις Λεύκες, μην παραλείψετε να απολαύσετε λαχταριστά κρεατικά μεγάλης ποικιλίας όπως μπριζόλες, ψητά σούβλας, κοκορέτσι, κλέφτικο και κοντοσούβλι στο περίφημο «Αγνάντιο» το εστιατόριο με την μοναδική θέα και τα παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα που το κάνουν top προορισμό στις Λεύκες Πάρου.

Για τη διαμονή σας επιλέξτε το ξενοδοχείο Poseidon of Paros στην Χρυσή Ακτή και ζήστε μια μοναδική εμπειρία ξεκούρασης σε ένα ξενοδοχείο – κόσμημα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, δίπλα στη θάλασσα με μαγευτική θέα, άνεση, πολυτέλεια, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για όλα τα γούστα και για οικογενειακές διακοπές σε έναν επίγειο παράδεισο νησιώτικης φιλοξενίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos