Η Αλυκή της Πάρου φωταγώγησε την παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη Βάρκα της! (Βίντεο + Φωτό)

03 Δεκεμβρίου 2017 21:51

Η Αλυκή της Πάρου, επιμένει να επιλέγει κάθε χρόνο να φωταγωγεί γιορτινά ένα πατροπαράδοτο ελληνικό «στολίδι» της ναυτοσύνης της, που δεν είναι άλλο από την περίφημη Βάρκα της.

Η εκδήλωση φωταγώγησης της Χριστουγεννιάτικης Βάρκας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου με μεγάλη επιτυχία και πολλές εκπλήξεις!


Ο κόσμος που συμμετείχε πολύς, μικροί και μεγάλοι χάρηκαν το έθιμο του ανάμματος στην παιδική χαρά του Αγ. Νικολάου και έζησαν στιγμές χριστουγεννιάτικης θαλπωρής, ζεστασιάς και μαγευτικής ατμόσφαιρας.
Ζεστά κάστανα, σοκολάτα, λουκουμάδες και ρακόμελο ήταν μερικές μόνο από τις λιχουδιές που προσφέρθηκαν και έφεραν το χαμόγελο του γιορτινού κλίματος των Άγιων Ημερών που έρχονται.

Η όμορφη και ζωντανή εκδήλωση της Αλυκής που διοργανώθηκε από το Δήμο Πάρου, την ΚΔΕΠΑΠ, τη Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκαιριάς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς, ενθουσίασε λιλιπούτειους και μεγάλους συμμετέχοντες και παρείχε απλόχερα στιγμές χαράς και χριστουγεννιάτικης μαγείας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos