Μια καθηλωτική θεατρική παράσταση στην Πάρο. Ο συγκλονιστικός μονόλογος που μάγεψε το κοινό…

18 Ιανουαρίου 2018 00:56

Ήταν πραγματικά μεγάλη τιμή για το νησί της Πάρου η φιλοξενία της καθηλωτικής θεατρικής παράστασης «Το Κιβώτιο» που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του 1ου Μουσικοθεατρικού Φεστιβάλ Πάρου, το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2018 στην Αίθουσα του ΕΠΑ. Λ. στην Παροικία.

Και ήταν τιμή γιατί ο συγκλονιστικός δραματοποιημένος μονόλογος του έργου που ερμηνεύτηκε έξοχα από τον Φώτη Μακρή συν – σκηνοθέτη και ηθοποιό της παράστασης, βασίστηκε σε ένα από τα πιο εμβληματικά μυθιστορήματα της μεταπολεμικής πεζογραφίας με πολυσήμαντο χαρακτήρα και συγγραφέα τον Άρη Αλεξάνδρου.

Το κοινό της Πάρου, χειροκρότησε ένθερμα στο τέλος της σπουδαίας παράστασης η οποία παίζεται από το 2015, έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς, έχει γίνει sold out και έχει συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά Φεστιβάλ ανά την Ελλάδα.
Η παράσταση της Πάρου, μια παράσταση – σταθμός για τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού ήταν μια αλληγορική, ταραγμένη καταβύθιση ψυχής ενός αμφισβητία κάθε πεποίθησης ήρωα, στα τέλη του ελληνικού εμφυλίου πολέμου, η οποία προεκτείνεται σε προβληματισμό ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας και σχόλιο πάνω στο δυτικό πολιτισμό.

Το θεατρόφιλο κοινό του νησιού, απόλαυσε τη σπουδαία θεατρική δουλειά και το ρεσιτάλ ερμηνείας του Φώτη Μακρή επί σκηνής, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου σε όλη τη διάρκεια του έργου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos