Η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχίλοχος

26 Ιανουαρίου 2018 12:17

Την Κυριακή 21/1 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου ''Αρχίλοχος'' για το έτος 2018.

Το ίδιο βράδυ ο σύλλογος μας είχε την τιμή να φιλοξενήσει την παρουσίαση βιβλίου του Χρίστου Γεωργούση με τίτλο ''Στιγμές της ζωής μας''. Την παρουσίαση έκανε ο Χρίστος Γεωργούσης ενώ διάβασαν αποσπάσματα η Αφροδίτη Βαζάκα και η Δήμητρα Σοφιανού.

Σε μια ζέστη και φιλική ατμόσφαιρα συναντήθηκαν όλοι οι φίλοι του συλλόγου μαζί με παλιά και νέα μέλη, σε μια γιορτή που μας έδωσε την ευκαιρία για συζήτηση και ανταλλαγή ευχών για την νέα χρόνια.

Το φλουρί έτυχε στον κ.Ελευθέριο Αργυρό ο οποίος κέρδισε το νέο βιβλίο του Χρίστου Γεωργούση ''Στιγμές της ζωής μας'', ένα υπέροχο γούρι απο το εργαστήριο Ύρια και ένα φλουρί Κωνσταντινάτο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ο Έπαρχος Πάρου κ.Μπιζάς, ο Δήμαρχος Πάρου κ.Κωβαίος, ο πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κ.Μαρινόπουλος και πολλοί άλλοι.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου σας εύχονται μια καλή και δημιουργική χρονιά!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos