Σάρωσε τα βραβεία η Θεατρική Ομάδα Νάουσας Πάρου

14 Φεβρουαρίου 2018 13:41

Με 4 βραβεία στις «αποσκευές» τους, την αγάπη των ανθρώπων της Κρήτης και την φιλοξενία, επέστρεψαν από το Ηράκλειο Κρήτης και το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας Πάρου.Η Ναουσαίϊκη ομάδα συμμετείχε στο Φεστιβάλ με την παράσταση «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;» της Χρύσας Σπηλιώτη σε σκηνοθεσία των Λευτέρη Μενέγου και Υπαπαντής Ρούσσου.

Ανάμεσα σε όλες τις διακρίσεις ήταν και εκείνη του 1ου Βραβείου Καλύτερης Παράστασης με το υψηλότερο ποσοστό της ψήφου των θεατών, που άγγιξε το άριστα και αποτελεί ίσως την πιο ουσιαστική βράβευση του θεσμού. Πέρα από τη μεγάλη αυτή διάκριση, οι Ελευθερία Ζέλκα και Άννα Μαρία Μοστράτου μοιράστηκαν το 1ο Βραβείο Α΄ Γυναικείου Ρόλου ενώ ο Γιάννης Μπαλίκος το 1ο Βραβείο μουσικής σύνθεσης. Ανάμεσα στις πιο σημαντικές διακρίσεις της βραδιάς ήταν και το 2ο βραβείο καλύτερης παράστασης, της κριτικής Επιτροπής.

Να σημειωθεί ότι η κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ αποτελούνταν από τους Κώστα Φέρρη (σκηνοθέτη της ταινίας Ρεμπέτικο- συγγραφέα), Τζένη Καλλέργη (ηθοποιό- συγγραφέα, σύζυγο Λυκούργου Καλλέργη), Αγγελική Παρδαλίδου (ηθοποιό), Μαρία Χανιωτάκη (σκηνογράφο, εικαστικό) και Κάλλια Αναστασάκη (καθηγήτρια πιάνου- ιδιοκτήτρια Μινωικού Ωδείου Ηρακλείου).

Η Θ.Ο.Νάουσας ευχαριστεί την Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου και ιδιαίτερα την οικογένεια Μανιά, για τη διοργάνωση και την φιλοξενία. Επίσης ευχαριστεί θερμά την συγγραφέα του έργου κα Χρύσα Σπηλιώτη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos