Βραδιές Θεάτρου-Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας-Ετήσια Τακτική Γ.Σ. και Εκλογές

08 Μαϊος 2018 11:57

Με μεγάλη επιτυχία και σε κατάμεστο κάθε φορά θέατρο, δόθηκαν οι παραστάσεις του έργου "Μπακαλόγατος" από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου. Oι παραστάσεις ανέβηκαν στην αίθουσα "ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ" στη Νάουσα στις 24, 25, 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου και στον Πολυχώρο του ΕΠΑΛ στην Παροικία στις 11 Απριλίου.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου ευχαριστεί όλους εκείνους που συνέβαλαν στο να στηθεί και να ανεβεί μια θεατρική παράσταση απαιτητική όπως αυτή: το σκηνοθέτη κ. Γιώργο Γεμελιάρη και τους ηθοποιούς, αλλά και τους ανθρώπους πίσω απ' τη σκηνή, τη σκηνογράφο κυρία Σμαράγδα Κανάρη, τον κ. Μιχάλη Θεοδωράκο για τις φωτογραφίες, τους τεχνικούς, τους χορηγούς κι όλους τους θεατές που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Β) ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου διοργανώνει εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας, την Κυριακή 13 Μαΐου 20ι18 στις 19:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας Πάρου.
Συμμετέχουν:
-θεατρική ομάδα Ε1 τμήματος Δημοτικού Σχολείου Νάουσας Πάρου,
-θεατρική ομάδα "ΑΜΕΣ Νηρέας"
Ομιλητές;
-Κων/να Αδρεάκου
-Ασπασία Κωβαίου
-Γιάννης Χριστοφορίδης

Είσοδος ελεύθερη.
Σας περιμένουμε όλους!

Γ) ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΕΚΛΟΓΕΣ

Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στις 18:00 στην Αίθουσα Τέχνης Αγίου Αθανασίου στη Νάουσα,θα διεξαχθεί η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου μας και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπων στην Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών "Οι Κόρες Των Κυκλάδων", του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, για τη διετία 2018-2020.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.

Όσες κυρίες επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, παρακαλούνται να το δηλώσουν έως και τις 17-5-18 στα τηλέφωνα 22840 51402 κα Ελευθερία Μπαρμπαρίγου και 22840 51535 κα Μαργαρίτα Σπύρου.
Η ανανέωση στη σύνθεση των οργάνων διοίκησης του συλλόγου μας είναι το ζητούμενο!

Για το Δ.Σ. του συλλόγου Γυναικών Νάουσας
Ανθούλα Θεοδωράκου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos