Πάρος: «Ταξίδι» σε αγαπημένες μελωδίες από τη χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας! (Βίντεο)

19 Ιουνίου 2018 00:01

Ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 17 Ιουνίου στην Αίθουσα του Αγ. Αθανασίου στην Νάουσα.

Πλοηγός στην νοσταλγική μουσική περιήγηση ήταν η έξοχη χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας η οποία ερμήνευσε αισθαντικά, αγαπημένα τραγούδια των κορυφαίων συνθετών Σταύρου Ξαρχάκου και Μίκη Θεοδωράκη σε μια εκδήλωση – αφιέρωμα στο έργο των συνθετών υπό τον τίτλο «Κάποτε θα ΄ρθουν να σου πουν…».

Το κλίμα της εκδήλωσης ήταν φιλόξενο και ζεστό και οι γυναίκες του χορωδιακού συνόλου καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τη μουσική βραδιά.

Υπέροχα τραγούδια που σημάδεψαν τον νεότερο ελληνικό μουσικό πολιτισμό αποδόθηκαν άρτια από την χορωδιακή ομάδα και σιγοτραγουδήθηκαν από τους παριστάμενους στην όμορφη αυτή εκδήλωση, η οποία αποτέλεσε, μια μαγευτική μουσική περιπλάνηση σε μελωδικούς ρυθμούς αθάνατους και πολυαγαπημένους.


 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos