Νάουσα Πάρου: Υποδοχή του καλοκαιριού με την παραδοσιακή «Γιορτή του Ψαριού»! (Φωτό + Βίντεο)

02 Ιουλίου 2018 19:46

Από τη δεκαετία του 1970, η Νάουσα της Πάρου γιορτάζει παραδοσιακά την έλευση του καλοκαιριού με την πραγματοποίηση της «Γιορτής του Ψαριού» που συνοδεύεται φυσικά από ψαροφαγία, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, και άφθονη τοπική σούμα!

Έτσι κι εφέτος, το βράδυ της Κυριακής 1η Ιουλίου, στη μαρίνα της Νάουσας στήθηκε μια παραδοσιακή γιορτή στην οποία παραβρέθηκε πολύς κόσμος για να υποδεχτεί το καλοκαίρι με τη γεύση του ψαριού, μουσική και πολύ χορό!
Από νωρίς οι μυρωδιές από φρεσκοτηγανισμένο ψαράκι συνοδεία σούμας πλανιόνταν στην ζεστή ατμόσφαιρα της εκδήλωσης και ο κόσμος δοκίμασε με χαρά τα νόστιμα ψαρικά που προσφέρθηκαν απλόχερα από τις δραστήριες εθελόντριες του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας.

Η όμορφη βραδιά, ολοκληρώθηκε με τραγούδια και χορούς που παρουσιάστηκαν από το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου και το Σύλλογο Γυναικών Μάρπησσας και η «Γιορτή του Ψαριού» έκλεισε έτσι κι εφέτος, με άρωμα γνήσιας νησιώτικης διασκέδασης που ενθουσίασε τον κόσμο ο οποίος είχε την ευκαιρία να ζήσει μια αυθεντική βραδιά παράδοσης, ευχάριστη και υπέροχα φιλόξενη!

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos