Οι θεϊκές νότες του διεθνούς φήμης μουσικού Γιώργου Δέλφη μάγεψαν το κοινό στη μουσική παράσταση PARIS - PAROS!

18 Αυγούστου 2018 12:43

Έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο πιάνο της Όπερας και του Ανώτατου Ωδείου των Παρισίων ως ο πρώτος Έλληνας πιανίστας. Μια αξιοζήλευτη σταδιοδρομία στη γαλλική και παγκόσμια μουσική σκηνή ως συνθέτης και μουσικός, ο οποίος, ως αληθινός πολίτης του κόσμου και βαθιά πνευματικός άνθρωπος, παρέμεινε αταλάντευτα Έλληνας.

Πρόκειται για τον Γιώργο Δέλφη, ο οποίος συνδύασε τις θεϊκές του νότες με την φιλοσοφική αναζήτηση καθώς είναι ένας από τους σπουδαιότερους επίσης μελετητές του Πυθαγόρα και πάνω απ΄όλα ένα ανήσυχο κριτικό πνεύμα ευρυμάθειας που εκτός από τις μουσικές του παραστάσεις, δίνει σε ολόκληρο τον κόσμο ομιλίες με θέμα την ελληνική φιλοσοφία.

Η μουσική είναι το πάθος και το φως της ζωής του όπως έχει πει, και επιτυχία για τον σεμνό καλλιτέχνη είναι να μοιραστούμε ένα μήνυμα που έχει νόημα και δίνει νόημα στη ζωή των συνανθρώπων μας.

Ο διακεκριμένος μουσικός με την εμβριθή φιλοσοφική παιδεία, παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής 17 Αυγούστου, μια μουσική παράσταση στην Παροικία με τίτλο PARIS - PAROS διοργανωμένη από την Gallery Art / Space Studio 265, και μάγεψε το κοινό του νησιού.
Ο σπουδαίος καλλιτέχνης ταξίδεψε με τις νότες του τον κόσμο της παράστασης από την Πάρο στο Παρίσι της πιο δημιουργικής του εποχής αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos