Εγκαίνια έκθεσης Εικαστικού και Θεατρικού κοσμήματος από το Art Space/Studio 265 στην Πάρο

01 Σεπτεμβρίου 2018 19:48

Με μια σπουδαία έκθεση παρουσίασης εικαστικών και θεατρικών κοσμημάτων ολοκληρώνει για φέτος τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του το Art Space/Studio 265 στην Πάρο.


Τα εγκαίνια έγιναν το βράδυ της Παρασκευής 31 Αυγούστου και αφορούν στην έκθεση σημαντικών δημιουργιών της καταξιωμένης καλλιτέχνιδος κας Μαρίας Μποτονάκη, μιας δημιουργού με πολυσχιδή πορεία στο χώρο της Τέχνης με διεθνή αναγνώριση.
Μοναδικά κοσμήματα εμπνευσμένα από το θέατρο και την όπερα που έντυσαν σπουδαίες παραστάσεις, θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει το κοινό της Πάρου που θα επισκεφθεί την έκθεση.

Κοσμήματα – έργα τέχνης, ιδωμένα μέσα από την καλλιτεχνική ματιά της σχεδιάστριας τα οποία αποτελούν επίσης σταθμούς της δημιουργικής της διαδρομής, φιλοξενούνται στην συγκεκριμένη έκθεση υπό το τίτλο «L΄histoire d΄un Amour». Στα εγκαίνια παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και η εκδήλωση έκλεισε με πάρτι για τους συμμετέχοντες της έκθεσης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos