Φεστιβάλ παιδικού βιβλίου στην Αντίπαρο

29 Μαρτίου 2019 18:45

Mε μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου 2019 που διοργανώνουμε από τις 3 έως και τις 6 Απριλίου, στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Καλουδά.


Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις και δράσεις για παιδιά και γονείς. Αναλυτικά:

Τετάρτη 3 Απριλίου • 18:00
Η παιδική χορωδία του Ωδείου Μυθωδία, θα μας αφηγηθεί, τραγουδώντας, παραμύθια και άλλες ιστορίες. Τη χορωδία θα διευθύνει η Μαρουλία Κοντού.

Πέμπτη 4 Απριλίου • 18:00
Η συγγραφέας Μαρία Ανδρικοπούλου, θα μας αφηγηθεί το παραμύθι της "Το Χρυσό Κλουβί" ενώ θα ακολουθήσουν συνοδευτικές δραστηριότητες.

Παρασκευή 5 Απριλίου • 18:00
"Συναντώ τον ήρωά μου!". Ενα βιωματικό εργαστήρι για παιδιά όπου θα "συναντήσουν" τους αγαπημένους ήρωές τους από βιβλία και παραμύθια και θα δημιουργήσουν νέες ιστορίες για αυτούς. Από τη Φωτεινή Θεοδωροπούλου, ψυχολόγο & στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης "Θησέας Κυκλάδων".

Σάββατο 6 Απριλίου
• 17:30
Αφήγηση μετά μουσικής από τη Ζαφειρία Βασιλείου. Tαξίδι με νότες και λέξεις!
• 18:30
"Το βιβλίο της οικογένειάς μας". Ένα βιβλίο διαφορετικό από τα άλλα! Πόσοι άνθρωποι χωράνε μέσα σε αυτό; Πόσες στιγμές; Πόσες εικόνες; Ελάτε να το συγγράψουμε σε μια μοναδική συνάντηση οικογενειών. Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι - μέλη της ίδιας οικογένειας. Από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο και τη Ζαμπέλ Μουρατιάν.

Ωρες λειτουργίας: 17:00 - 20:00

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα λειτουργεί στο χώρο ανταλλακτικό παζάρι παιδικών βιβλίων. Φέρτε τα βιβλία που δεν έχετε πια ανάγκη και ανταλλάξτε τα με άλλα!
Παρακαλούμε τα βιβλία να είναι σε καλή κατάσταση, καθώς μετά το πέρας του Φεστιβάλ θα χαριστούν στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Aντιπάρου.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και το ανοιξιάτικο bazaar του Συλλόγου μας. Σας περιμένουμε!

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου Αντιπάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos