Μεγάλη επιτυχία! Μια πρωτόγνωρα μοναδική βραδιά στις Καμάρες Πάρου! (Βίντεο)

29 Ιουνίου 2019 21:10

Το Πανηγύρι των Καμαρών δικαίωσε για μία ακόμη χρονιά τη φήμη του! Φέτος μάλιστα ξεπέρασε κάθε προσδοκία από πλευράς συμμετοχής κόσμου!


Η γιορτινή βραδιά που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου διοργανωμένη από τον Σύλλογο Καμαρών στον πανέμορφο πευκόφυτο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου, σημείωσε τεράστια επιτυχία και είχε τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό των παλαιών παριανών παραδοσιακών πανηγυριών αποτελώντας αναβίωσή τους.

Το κέφι του παραδοσιακού, ατέλειωτου γλεντιού υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής ήταν συγκλονιστικό. Το Πανηγύρι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα και ο κόσμος κατενθουσιασμένος αφού απόλαυσε πλούσια εδέσματα, χόρεψε απτόητα για ώρες στο ρυθμό του μπάλου και όχι μόνο διασκεδάζοντας αστείρευτα και μοναδικά!



Η βραδιά που ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς από το μουσικοχορευτικό συγκρότημα Νάουσας Πάρου, κύλισε όμορφα καθ΄όλη τη διάρκειά της, χάρη και στην άψογη διοργάνωσή της. Μια διοργάνωση άρτια από όλες τις απόψεις, την οποία είχαν επιμεληθεί τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου Καμαρών ο οποίος πρόσφατα εξέλεξε νέο Δ.Σ. αλλά και αρκετοί εθελοντές μέλη του συλλόγου που συνέβαλλαν με την αρωγή τους στην μεγάλη επιτυχία της.

Μια επιτυχία που φανερωνόταν πρώτα απ΄όλα στα χαρούμενα πρόσωπα του κόσμου που μετείχε στο Πανηγύρι διασκεδάζοντας με την ψυχή του αμείωτα μέχρι το ξημέρωμα του Σαββάτου όταν οι νότες σίγασαν με την καινούρια μέρα! Και του χρόνου!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos