Πάρος «Στιγμές Πολιτισμού»: Μη χάσετε τη σπουδαία θεατρική παράσταση «Ο Ασπροδόντης» με τον Μάριο Ιορδάνου!

17 Ιουλίου 2019 16:59

Μια από τις κορυφαίες «Στιγμές Πολιτισμού» που διοργανώνει το φετινό καλοκαίρι ο Δήμος Πάρου και η ΚΔΕΠΑΠ, αποτελεί το ζωντάνεμα επί σκηνής της παιδικής θεατρικής παράστασης «Ο Ασπροδόντης» που βασίζεται στο αριστούργημα του Αμερικανού συγγραφέα Τζακ Λόντον.

Ο βραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν, θα «ξετυλίξουν» στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών στις 2 Αυγούστου στις 21:00, τη συγκλονιστική ιστορία και τις αναπάντεχες περιπέτειες του Ασπροδόντη, ενός μικρού, θαρραλέου λύκου, που περνά από την παιδικότητα στην ενηλικίωση βιώνοντας συναισθήματα και εμπειρίες που χαρακτηρίζουν το ταξίδι της ζωής.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

H σπουδαία παράσταση που παρουσιάζει με χιούμορ και ευαισθησία την περιπετειώδη πορεία του ήρωα της του Ασπροδόντη, δεν είναι μόνο για μικρά αλλά και για μεγάλα παιδιά! Οι αξίες της Θέλησης και της Αγάπης γίνονται ο κινητήριος μοχλός του μύθου που έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας!

Μην τη χάσετε!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos