H αγαπημένη, αεικίνητη παριανή Σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τίμησε με τη μαγειρική και το χορό της τις «Οινικές Διαδρομές Παρίων»! (Βίντεο)

03 Σεπτεμβρίου 2019 19:34

Αεικίνητη και δραστήρια, με πολυσχιδή δράση και ενδιαφέροντα που άπτονται της γαστρονομικής τέχνης σε όλο της το φάσμα, η αγαπημένη μας παριανή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση «Οινικές Διαδρομές Παρίων».


Η δική μας Αργυρώ, που αποδεικνύει έμπρακτα με κάθε ευκαιρία την αγάπη της για το νησί της, δεν θα μπορούσε να λείπει από τα οινομαγειρέματα της Κυριακής, δείχνοντας να απολαμβάνει την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη μαρίνα της Νάουσας με επίκεντρο μαγειρικές οινοκαταστάσεις!

Η κα. Μπαρμπαρίγου, μεταξύ άλλων, πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Γαστρονομικής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου 2019, ανοίγει συνεχώς νέους ορίζοντες και δεν επαναπαύεται ποτέ. Εκπροσωπεί επάξια την Πάρο, το Νότιο Αιγαίο και την Ελλάδα στο εξωτερικό και κάνει συνεχώς νέα σχέδια για την προβολή του τόπου της και της γαστρονομίας του παντού στον κόσμο!

Η κα. Μπαρμπαρίγου, προσηνής και ευδιάθετη, μίλησε στην κάμερα του psts.gr για τα μελλοντικά της σχέδια και όπως ήταν φυσικό, ήρθε στο κέφι όταν η δοξαριά του νησιώτικου γλεντιού που στήθηκε, σήμανε ότι ήρθε η ώρα για χορό!

Η αγαπημένη σέφ, επιδόθηκε στο μπάλο με ζωντάνια, τιμώντας τη γιορτή και τον κόσμο που τη θαύμασε για μια ακόμη φορά, όχι μόνο για τις αδιαμφισβήτητες μαγειρικές, αλλά και για τις δεινές χορευτικές της ικανότητες!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos