Πάρος: 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου, η Παροικία «φορά» τα γιορτινά της!

01 Νοεμβρίου 2019 22:42

«Άρωμα» Χριστουγέννων είχε η συνάντηση εκπροσώπων της Δημοτικής Κοινότητας Παροικίας με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θέμα της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με τις γιορτινές εκδηλώσεις με τις οποίες φέτος η Παροικία θα «υποδεχτεί» τις Άγιες Ημέρες.

Ακούστηκαν πολλά και αρκετές πρωτότυπες και πολλά υποσχόμενες ιδέες που θα βάλουν αυτά τα Χριστούγεννα τη δική τους γιορτινή «πινελιά» στην πρωτεύουσα της Πάρου, κατατέθηκαν στη συζήτηση.

Τελικά προσδιορίστηκε ότι στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα το τριήμερο κορύφωσης των γιορτινών εκδηλώσεων, ενώ επιπλέον, δεν έλειψαν από τη συζήτηση και ευφάνταστες προτάσεις για εκδηλώσεις και happening που θα έχουν τη μορφή εκπλήξεων για μικρούς και για μεγάλους και θα πραγματοποιηθούν φέτος για πρώτη φορά!

Περαιτέρω αποφάσεις οριστικοποίησης των εκδηλώσεων θα ληφθούν σε μια νέα συνάντηση που προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 20:00.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos