Πάρος: Γενική Συνέλευση και Εκλογές του Συλλόγου Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας

04 Νοεμβρίου 2019 17:36

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην τακτική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κτήριο Τεχνών (Δημητρακόπουλου), στις 17-11-2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 6:00 μ.μ.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

α) Ετήσιος Διοικητικός απολογισμός του Δ.Σ.

β) Οικονομικός απολογισμός του λήγοντος διοικητικού έτους.

γ) Γενικός Οικονομικός απολογισμός 2017 - 2019

δ) Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.

ε) Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

στ) Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.

ζ) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής.

η) Αρχαιρεσίες.

Αμέσως μετά την Γενική Συνέλευση, θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο μέχρι την 16 – 11- 2019 να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή να στείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους Παροικιώτες και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν και διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές μας αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες.

Για όποια πληροφορία επικοινωνήσετε με μέλη του Δ.Σ. ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos