Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στις Λεύκες Πάρου

27 Ιανουαρίου 2020 18:17

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κοινότητας Λευκών και του Συλλόγου Α.Μ.Ε.Ε.Σ «Υρία» Λευκών.


Αξίζουν θερμές ευχαριστίες:

Στον Πατέρα Γεώργιο Τριαντάφυλλο που είναι πάντα κοντά μας με την ευλογία του.
Στον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο, στον Αντιπεριφερχειάρχη Νοτίου Αιγαίου & Έπαρχο του νησιού μας κ.Μπιζά Κώστα, στον Aντιδήμαρχο Ρούσσο Βατίστα, στον Πρόεδρο Κ.Π.Π.Α κ. Λεοντή Μικέ, στον Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου κ. Ροκονίδα Κωνσταντίνο και τους Δημοτικούς Συμβούλους Άγουρο Άγγελο, Κεφάλα Φραγκίσκο, Παυλάκη Στρατή, Τριπολιτσιώτη Τσουνάκη Μαρία, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και μας τίμησαν με την παρουσία τους. ( Ας μας συγχωρέσουν κάποιοι που ίσως δεν είδαμε).
Στον (Αδελφό) Προοδευτικό Σύλλογο της Αθήνας που είναι πάντα δίπλα μας αλλά και σε όλο το χωριό μας για τις ευχές τους εκ μέρους του Αντιπρόεδρου κ. Γιάννη Παντελαίου ως υπεύθυνου του χωριού μας.
Στους Προέδρους και τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων όλου του νησιού & ιδιαίτερα των Γυναικών .
Στον κ. Τάσο Βαρβέλη ως εκπρόσωπο της Μάρπησσας.
Στην μεικτή χορωδία του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΑΡΟΥ Ιδιαίτερα την κα. Ανδρεάκου που μας τίμησε ακόμη μια φορά.

Στον Γιάννη Κυδωνιέα με την τσαμπούνα του και στην Σοφία Κεφάλα με το τουμπάκι της για τα κάλαντα. Στον Αρκά Αντώνη, στον Γιάννη Κοντό, Νίκο Αρκουλή, Γιάννη Δρόσο και στον Θοδωρή Κρητικό που είναι πάντα δίπλα στο Σύλλογο .
Επίσης στο κατάστημα Γερμανός στην Παροικία για την προσφορά του με μια τηλεόραση 32 ιντσώνν ως δώρο για τον τυχερό της βραδιάς ( Κοντός Θοδωρής) που βρήκε το φλουρί της πίτας.
Στον Αντρέα Ραγκούση (Κλαρίνος) για όλα όσα προσφέρει στο Σύλλογο μας.



Στον Στρατή & Δημήτρη Κρητικό από τον φούρνο του χωριού μας (Στρατής).

Στον Κυριάκο Γεωργίου, για τα μπρελόκ με την πρόσοψη της Αγίας Τριάδας και το αναμνηστικό δώρο για την μαέστρο μας, που βρίσκεται πάντα δίπλα μας με ευαισθησία και προσφορά, αρωγός του συλλόγου μας.
Και φυσικά να ευχαριστήσω όλους εσάς που με την παρουσία σας τιμήσατε την εκδήλωσή μας. Θερμές ευχαριστίες τέλος αξίζουν στις κυρίες του Συλλόγου μας και στους εθελοντές, που με την αμέριστη βοήθειά τους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της βραδιάς.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.

.Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία για όλους!!!

Μ.Ε.Ε.Α.Σ ΥΡΙΑ ΛΕΥΚΩΝ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos