Κοπή πίτας συλλόγου "Ατλαντίς" 'Ασπρου Χωριού

31 Ιανουαρίου 2020 18:07

Σε μία κατάμεστη από πλήθος κόσμου αίθουσα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ».

Η εκδήλωση συμπεριλάμβανε εκτός από την ευλογία της πίτας από τους παρευρισκόμενους Ιερείς, έναν σύντομο διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, βραβεύσεις μαθητών, και παραδοσιακά κάλαντα με τσαμπούνα και τουμπάκι που απέδωσε άψογα η χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πάρου μαζί με άλλα εορταστικά τραγούδια υπό την διεύθυνση της κ. Κων/νας Ανδρεάκου. Ακολούθησε ζωντανό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με λαική έντεχνη και νησιώτικη μουσική.

Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους Αιδεσιμώτατους Ιερείς Νικόλαο Βιτζηλαίο και Ιωάννη Χανιώτη και τον Πρωτοψάλτη Ζαχαρία Ραγκούση για την ευλογία της πίττας. Τα μέλη της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Πάρου και την καθηγήτρια κ. Κων/να Ανδρεάκου για την πολύ όμορφη εκδήλωση που παρουσίασαν, καθώς και τους μουσικούς Νίκο Αρκουλή, Νίκο Παπαδάκη, Κων/νο Παπαδάκη, και Κωνσταντία Δριβάκου που την συνόδεψαν. Τους Θοδωρή Κρητικό, Μανώλη Ραγκούση και Άννα Χατζηκυριάκου για τις πολύ όμορφες φωνές τους που συνόδεψαν τα τραγούδια της εκδήλωσης. Τους μουσικούς Αστέριο Ρήγα, Κίμωνα Ξύγκη, Κώστα Πατέλη, Ηλία Γαβαλά και Μιχάλη Κυδωνιέα για την παρουσίαση του μουσικού προγράμματος που ακολούθησε, και τους Γιάννη Κυδωνιέα και Σοφία Κεφάλα για την τσαμπούνα και το τουμπάκι που συνόδεψαν τα κάλαντα.


Επίσης να ευχαριστήσει τον Αντιδήμαρχο Πάρου Βατίστα Ρούσσο, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Γιώργο Πούλιο, τον Πρόεδρο του ΚΠΠΑ Μικέ Λεοντή, τον επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου Κώστα Ροκονίδα, τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Λευκών Ιωάννη Κονταράτο, Μάρπησσας Αννα Αντωνοπούλου και Αγκαιριάς Κων/νο Πούλιο, τους Δημοτικούς συμβούλους Θεοδοσία Μανωλάκη, Άγγελο Άγουρο, Ευστράτιο Παυλάκη, και Φραγκίσκο Κεφάλα, τους Τοπικούς Συμβούλους των Κοινοτήτων, τους εκπροσώπους Φορέων και Πολιτιστικών συλλόγων, καθώς και όλον τον κόσμο που παρευρέθηκε, για την τιμητική παρουσία τους.

Τέλος θερμές ευχαριστίες αξίζουν στις κυρίες - κυρίους και στα παιδιά του Συλλόγου μας που με την αμέριστη βοήθειά τους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση και στην επιτυχία της εκδήλωσης.

 

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos