Αναβάλλεται το Πανηγύρι στις Καμάρες Πάρου

18 Ιουνίου 2020 13:38

Ένα από τα πιο παραδοσιακά, ζωντανά και όμορφα πανηγύρια της Πάρου το οποίο πραγματοποιούνταν κάθε χρόνο στις Καμάρες στις 28 Ιουνίου επ΄αφορμή της εορτής Πέτρου Παύλου και Αγίων Αποστόλων, αναβάλλεται φέτος.


Τα μέτρα για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας λόγω κορωνοϊού, τα οποία δεν έχουν αρθεί ακόμα για τις δημόσιες μουσικές εκδηλώσεις, επιβάλλουν την αναβολή της πραγματοποίησής του. Σημειώνεται ότι το πανηγύρι διοργάνωνε κάθε χρόνο ο Σύλλογος Καμαρών Πάρου στον ειδυλλιακό υπαίθριο χώρο του Συλλόγου (πρώην Δημοτικό Σχολείο).

Ωστόσο, επιπλέον αυτή την περίοδο, το οίκημα του πρώην Δημοτικού Σχολείου και γενικότερα ο χώρος του Συλλόγου, έχουν παραχωρηθεί από το Σύλλογο Καμαρών, εδώ και λίγους μήνες, για τη στέγαση του ΕΚΑΒ Πάρου λόγω της πανδημίας.
Συνεπώς, οι ειδικές αντικειμενικές συνθήκες για την τέλεση του πανηγυριού των Καμαρών κατά την ημερομηνία που κάθε χρόνο πραγματοποιούνταν, καθιστούν την αναβολή επιβεβλημένη.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εκείνους που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στο πανηγύρι των Καμαρών, στην περίπτωση που αυτό πραγματοποιούνταν στην καθιερωμένη ημερομηνία του.

Τέλος, ο Σύλλογος εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι στήριξαν με την παρουσία τους το πανηγύρι όλα αυτά τα χρόνια. Εάν και εφόσον, το πανηγύρι πραγματοποιηθεί κατά το φετινό καλοκαίρι σε άλλη ημερομηνία, ο Σύλλογος Καμαρών θα προβεί σε έγκαιρη ενημέρωση – πρόσκληση.

Το Δ,Σ του Συλλόγου Καμαρών

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos