Η θεατρική τέχνη της Πάρου «πάει» …Νάξο! - Συμμετοχή στην 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

15 Σεπτεμβρίου 2021 23:05

Αποτελεί έναν εκπληκτικό πολιτιστικό θεσμό που αναδεικνύει την θεατρική δημιουργία, συσφίγγει τους καλλιτεχνικούς δεσμούς μεταξύ των νησιών του Αιγαίου και δίνει βήμα έκφρασης στους «εραστές» της τέχνης της υποκριτικής που ζουν και δημιουργούν στο Αρχιπέλαγος.

Η 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου είναι γεγονός! Θα πραγματοποιηθεί 16 – 26 Σεπτεμβρίου στην όμορφη Νάξο. Εκεί θα συναντηθούν και θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους 20 ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες από 14 Αιγαιοπελαγίτικα νησιά μεταξύ των οποίων και η Πάρος.

Μεταξύ των 22 θεατρικών παραστάσεων που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της 32ης Συνάντησης, δύο θα είναι από θεατρικές ομάδες της Πάρου.

Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στον υπαίθριο χώρο ΚΕΓΕ η Θεατρική Ομάδα Νάουσας Πάρου θα παρουσιάσει το έργο «Η μαύρη κωμωδία» του συγγραφέα Πήτερ Σάφερ και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στο Φιλώτι στο ανοιχτό θέατρο η Θ.Ο. του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» θα παρουσιάσει τις «Τρωάδες» του Ευριπίδη.  

oetha 32

32η Συνάντηση

Τόπος: Νάξος
Ημερομηνία: 16-26 Σεπτεμβρίου 2021
Συμμετοχή: 24 Ομάδες

Διοργάνωση:

  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
  • ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
  • ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Συνδιοργάνωση:

  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos