Σ.Γ.Ν.Πάρου: Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. - Ολοκληρώθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις

12 Μαϊος 2022 00:34

Με μεγάλη επιτυχία και παρά τις όποιες δυσκολίες εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της περιόδου και της πανδημίας, αλλά και καθυστερήσεις, πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, με το έργο «Μαντάμ Σουσού», βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά. Οι παραστάσεις δόθηκαν στον Πολυχώρο του ΕΠΑΛ και τις παρακολούθησε μεγάλος αριθμός θεατών, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας έναντι της COVID 19.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου θα ήθελε να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες του σε όλους εκείνους που βοήθησαν στο να στηθεί και να ανεβεί η παράσταση, παράσταση που λίγο πριν την αρχικά προγραμματισμένη πρεμιέρα της το Μάρτιο του 2020, έπρεπε να μπει σε αναμονή λόγω της πρώτης καραντίνας, αλλά τα καταφέραμε και παρουσιάστηκε με όποιες αλλαγές ή αντικαταστάσεις ηθοποιών! Όλους τους θεατές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους χορηγούς που πάντα μας στηρίζουν, το Δήμο Πάρου και τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τον πρόεδρό της, για την άδεια χρήσης του Πολυχώρου του ΕΠΑΛ, την ΚΔΕΠΑΠ, τις ενδυματολόγους Sara Fry και Ζάνα Κοντομανώλη, τον Αντώνη Μπαρμπαρή και τη Μαρουσώ Πουλίου για τα σκηνικά, την Αλεξάνδρα Φωκαέως για τις φωτογραφίες της αφίσας, το Μιχάλη Θεοδωράκο για τις φωτογραφίες των παραστάσεων, και φυσικά το σκηνοθέτη μας Γιώργο Γεμελιάρη και όλους τους ηθοποιούς που δεν πτοήθηκαν αυτά τα δύο χρόνια απ τις δυσκολίες και τα εμπόδια! Δεσμευόμαστε για επιπλέον παραστάσεις το φθινόπωρο, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν!

syl gyn naou 01

 Β. Ενημερώνουμε τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου, ότι την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου 2022, στην αίθουσα του Νηρέα και από τις 18:00-20:00, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του, καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, της εξελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων στις ομοσπονδίες Γυναικών Κυκλάδων και Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου!

Παράλληλα θα γίνει μια λιτή εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας!
Μια ευκαιρία να βρεθούμε ξανά από κοντά, να μιλήσουμε για ότι μας προβληματίζει, να σας ενημερώσουμε για τις πολλές δραστηριότητες του συλλόγου όλο αυτό το διάστημα, καθώς δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε, να λάβετε γνώση όλων των κινήσεων μας που αφορούν στην πορεία μας στη νέα εποχή! Η παρουσία σας είναι επιβεβλημένη και απαραίτητη ώστε να υπάρξει απαρτία, να ακουστεί η φωνή όλων μας, και να δουλέψουμε για το καλύτερο μέλλον! Θέλουμε κοντά μας και τις νεότερες! Χρειάζεται ανανέωση έτσι κι αλλιώς!
Δηλώσεις υποψηφιότητας έως και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, είτε με μήνυμα στη σελίδα μας, είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του συλλόγου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σας περιμένουμε
Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα

syl gyn naou 03

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου

Και τη θεατρική ομάδα

Ανθούλα Θεοδωράκου

Γραμματέας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos