Πάρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στις 28 Ιουνίου στις Καμάρες

14 Ιουνίου 2022 19:38

Στις 28 Ιουνίου 2022, ημέρα Τρίτη, στις 21:30 το βράδυ, μετά τον εσπερινό, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών σας προσκαλεί στο παραδοσιακό Πανηγύρι που διοργανώνει στον περιβάλλοντα χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμαρών, που σήμερα εδρεύει και το Ενιαίο Ειδικό Σχολείο Γυμνάσιο - Λύκειο Πάρου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με αφορμή την διήμερο Πανήγυρι του ενοριακού ναού των Αγίων Αποστόλων που τιμά τους πολιούχους της περιοχής των Καμαρών 29 &30 Ιουνίου Πέτρου – Παύλου και Αγ. Αποστόλων.

Ζωντανή μουσική, εδέσματα άφθονο κρασί και σούμα, καθώς και πρωτότυπα δώρα και εκπλήξεις, περιλαμβάνονται στην μουσικοχορευτική βραδιά.

Ο Σύλλογος Καμαρών, επιθυμώντας να τηρήσει τις παραδόσεις του τόπου, πραγματοποιεί το Πανηγύρι σε αναβίωση των παλαιών πανηγυριών της περιοχής.

Καλεί τα μέλη, τους κατοίκους και τους φίλους των Καμαρών, να τιμήσουν με την παρουσία τους την αυθεντική νησιώτικη βραδιά διασκέδασης που δεν στερείται γνησιότητας καθώς ζωντανεύει πατροπαράδοτες μνήμες που θυμούνται οι παλαιότεροι και αξίζει να γνωρίσουν οι νεότεροι.
Το Δ.Σ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos