Πάρος: Μεγάλη η επιτυχία του Πανηγυριού στις Καμάρες! - Πρωτόγνωρο κέφι, μοναδική διασκέδαση μέχρι πρωίας! (Βίντεο + Φωτό)

04 Ιουλίου 2022 17:23

Το Πανηγύρι των Καμαρών, ένα από τα ωραιότερα πανηγύρια της Πάρου και του καλοκαιριού, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουνίου. Πιστό στην παριανή παράδοση των παλαιών πανηγυριών στην οποία οφείλει τη φήμη του, τιμήθηκε από πάρα πολύ κόσμο που θέλησε να διασκεδάσει παραδοσιακά αναβιώνοντας τα πατροπαράδοτα γλέντια του τόπου.

Η γιορτινή βραδιά που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμαρών, στον όμορφο πευκόφυτο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου, που σήμερα εδρεύει και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Πάρου, σημείωσε τεράστια επιτυχία και είχε τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό ενός γνήσιου νησιώτικου γλεντιού.

kamares panigiri 42

Το κέφι του υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής ήταν συγκλονιστικό. Το Πανηγύρι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα και ο κόσμος κατενθουσιασμένος αφού απόλαυσε πλούσια εδέσματα, χόρεψε απτόητα για ώρες στο ρυθμό του μπάλου και όχι μόνο, διασκεδάζοντας αστείρευτα και μοναδικά!

Το Πανηγύρι των Καμαρών τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Κυκλάδων κα. Κ. Μονογυιού, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ. Κωβαίος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μειοψηφίας κ. Κ. Ροκονίδας και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Η βραδιά κύλισε όμορφα καθ΄όλη τη διάρκειά της, χάρη και στην άψογη διοργάνωσή της. Μια διοργάνωση άρτια από όλες τις απόψεις, την οποία είχαν επιμεληθεί τα δραστήρια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καμαρών, αρκετοί εθελοντές μέλη του συλλόγου αλλά και χορηγοί οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι παραγωγοί της περιοχής και όχι μόνο. Όλοι οι παραπάνω συνέβαλαν με την αρωγή τους στη μεγάλη επιτυχία της βραδιάς.

Μια επιτυχία που φανερωνόταν πρώτα απ΄όλα στα χαρούμενα πρόσωπα του κόσμου που μετείχε στο Πανηγύρι διασκεδάζοντας με την ψυχή του αμείωτα, μέχρι το ξημέρωμα της Τετάρτης, όταν οι νότες σίγησαν με την καινούρια μέρα! Και του χρόνου!

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/424139289607421}

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/2225422194275272}

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/551497930040306}

{https://www.instagram.com/tv/CfXgcxzIX_S/?utm_source=ig_web_copy_link}

kamares panigiri 41

kamares panigiri 40

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos