Πάρος – Deck Paros Festival: Αναβάλλεται η συναυλία της Ρένας Μόρφη – Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια «έρχεται» μαζί με τρανταχτά ονόματα τον Σεπτέμβριο…

16 Αυγούστου 2022 17:13

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τις 17 Αυγούστου συναυλία της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Ρένας Μόρφη, η οποία θα πραγματοποιούνταν στο πλαίσιο του Deck Paros Festival στο Deck Bar Restaurant στη Νάουσα.

Οι φίλοι και οι θαυμαστές της όμως θα «αποζημιωθούν» ευχάριστα καθώς η Ρένα Μόρφη θα εμφανιστεί μαζί με τους δυναμικούς, αειθαλείς, «γερόλυκους» της ελληνικής ροκ σκηνής, Γ. Γιοκαρίνη, Ν. Ζιώγαλα, Γ. Μηλιώκα και Λ. Παπαδόπουλο στις 6 Σεπτεμβρίου σε μια συναυλία – σταθμό που «έρχεται» να ξεσηκώσει το κοινό της Πάρου!

Ραντεβού την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου λοιπόν, για μια all – star μουσική παράσταση στην οποία η Ρένα Μόρφη θα συνυπάρξει σκηνικά με τους θρύλους της ελληνικής ροκ, χαρίζοντάς μας ένα μοναδικό μουσικό event για πρώτη φορά στην Πάρο!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos