Πάρος – Deck Paros Festival: Ο μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης «έρχεται» για να μας μαγέψει και να μας ξεσηκώσει!

24 Αυγούστου 2022 17:58

Εμπνευσμένος δημιουργός, μελωδικός ερμηνευτής, επιτυχημένος και αισθαντικός, αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του πενταγράμμου της γενιάς του!

Πρόκειται για τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 21:30, θα εμφανιστεί στο πλαίσιο του Deck Paros Festival στο Deck Bar Restaurant στη Νάουσα, χαρίζοντάς μας μια μαγευτική συναυλία.

«Εκδρομή» είναι το όνομα της μουσικής του παράστασης, και φυσικά ο εξαιρετικός ερμηνευτής θα μας οδηγήσει σε μια «περιήγηση» όμορφων συναισθημάτων με τραγούδια που έχουν συντροφεύσει τις στιγμές μας και έχουν χαραχτεί για πάντα στην ψυχή μας!

Αγαπημένα κομμάτια, μελωδίες αξέχαστες που όλοι έχουμε τραγουδήσει, αλλά και ξεσηκωτικά ακούσματα από το πλούσιο ρεπερτόριό του, θα μας οδηγήσουν στο όνειρο του μουσικού κόσμου του Μιχάλη Χατζηγιάννη που είναι γεμάτος συγκινήσεις!

Να είμαστε όλοι εκεί! Ραντεβού με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στο Deck Bar Restaurant, για ένα event μουσικής ποιότητας και συναισθημάτων!
Τηλ. Κρατήσεων: 6986515817 - 22840 28578

XATZHGIANNHS poster 740px

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos