16η Μικρασιατική Συνάντηση Πάρου

07 Σεπτεμβρίου 2022 12:46

 Αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή – Εορτασμός Αγίου Εθνομάρτυρος Χρυσοστόμου Σμύρνης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022
Στις 19:15 μ.μ.: Αρχιερατικός πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου.
Στις 21:00 μ.μ.: «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ - ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΧΘΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ.» Ομιλία του ιατρού κ. ΑΝΤΩΝΗ ΑΡΚΑ με θέμα τις Αλησμόνητες Πατρίδες.
Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με την συμμετοχή της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ. Διεύθυνση: ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΗΓΑΣ. Tραγούδι: ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022
Πρωί στις 7:15 π.μ.: Πανηγυρικός όρθρος και Αρχιερατική Θεία λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου. Θα ακολουθήσει γύρω στις 10:00 π.μ. η ευλογία του κόλλυβου των Αγίων Μαρτύρων και η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας.
Βράδυ στις 20:00 μ.μ.: «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ – 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ». Μουσικοχορευτική παράσταση που περιλαμβάνει τραγούδια και χορούς της Προποντίδας, της Καππαδοκίας, του Αργοσαρωνικού και των Κυκλάδων-Πάρου με την συμμετοχή του Mουσικοχορευτικού Συγκροτήματος «ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥ», του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης Αίγινας, και του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαθέως Αίγινας.

Σας περιμένουμε στις διήμερες εκδηλώσεις μας. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

aspro xorio mikrasiatiki 22

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos