Πάρος: Μια υπέροχη βραδιά γιορτινής θαλπωρής στη Μάρπησσα! – Παραμυθένια μαγεία και άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου (Βίντεο)

20 Δεκεμβρίου 2022 12:04

Και τι δεν είχε η ξεχωριστή γιορτινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου στη γραφική Μάρπησσα!

Παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν σε κλίμα Χριστουγεννιάτικης θαλπωρής και αγάπης, μια παραμυθένια γιορτή υποδοχής των Άγιων Ημερών που πρόσφερε μεγάλη χαρά, πολλές συγκινήσεις και ευφάνταστες εκπλήξεις!

Το επιβλητικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και η μαγευτική φάτνη του φωταγωγήθηκαν, ο λατρεμένος Άγιος των παιδιών, ο Αϊ – Βασίλης, μοίρασε πλούσια δώρα, ενώ επίσης, παιδικά τμήματα χορού παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικη χορευτική παράσταση κλέβοντας τις εντυπώσεις! Τα χαμόγελα των μικρών φίλων της εκδήλωσης περίσσευαν και τα παιχνίδια τους δεν είχαν τέλος στο «Παραμυθόσπιτο» όπου συνάντησαν και έπαιξαν με το περίφημο Ξωτικό.

Γιορτινά μελωδικά τραγούδια και κάλαντα χορωδιακά, πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα και θέρμαναν το κλίμα, ενώ άπαντες έκαναν μια στάση στο «Ζαχαρόσπιτο» για να απολαύσουν γλυκές και αλμυρές νοστιμιές, ζεστά ροφήματα, σούμα και παριανό κρασί, τα οποία προσφέρθηκαν πλουσιοπάροχα και φιλόξενα σε όλους.

Η επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Μάρπησσας, από τις ωραιότερες της Πάρου για τη ζεστή ατμόσφαιρα που απέπνεε, ήταν η εναρκτήρια μιας σειράς 10ήμερων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο χωριό μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου. Μην τις χάσετε! Επισκεφθείτε την όμορφη Μάρπησσα και βιώστε τη χαρά και το πνεύμα των φετινών Χριστουγέννων κατά μοναδικό τρόπο!

{https://www.youtube.com/watch?v=_wNtW08vrM8}

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/828766711538527}

xri marpissa 01

xri marpissa 02

xri marpissa 03

xri marpissa 04

xri marpissa 05

xri marpissa 06

xri marpissa 07

xri marpissa 08

xri marpissa 09

xri marpissa 010

xri marpissa 011

xri marpissa 012

xri marpissa 013

xri marpissa 014

xri marpissa 015

xri marpissa 017

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos