Πάρος – Νάουσα: Πραγματοποιήθηκε ομιλία της Τένιας Μακρή και παρουσίαση του νέου βιβλίου της (Βίντεο)

06 Μαρτίου 2023 12:24

Το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαρτίου, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, πραγματοποιήθηκε ομιλία της Τένιας Μακρή με αφορμή την έκδοση του νέου βιβλίου της με τίτλο «Τα σημάδια μένουν…».

Στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση την οποία διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας και οι Εκδόσεις Κάκτος με την υποστήριξη του Δήμου Πάρου και της ΚΔΕΠΑΠ, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μ. Κωβαίος και αρκετός κόσμος.

Η κα. Μακρή στην ομιλία της αναφέρθηκε στο θέμα που πραγματεύεται το βιβλίο της, δηλαδή στη συναισθηματική κακοποίηση που αφορά στις ανθρώπινες σχέσεις και προκαλείται από συμπεριφορές ελέγχου, υποτίμησης, απομόνωσης και διαρκούς άσκησης κριτικής.

Η συγγραφέας του βιβλίου, απάντησε πρόθυμα σε ερωτήσεις του κοινού και συνομίλησε μαζί του σε έναν διαφωτιστικό, ζωντανό διάλογο πάνω σε θέματα ψυχολογίας που μας αφορούν όλους.

{https://www.youtube.com/watch?v=3cUgwg4jWjw}

makri 02

makri 03

makri 04

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 5/3/2023

Παρουσία πολλών μελών και φίλων του συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας Πάρου, η εκδήλωση με ομιλήτρια την κυρία Τένια Μακρή, το γενικό τίτλο: "Τα σημάδια μένουν",
και με αφορμή και αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!
Το πολυπληθές κοινό παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία της κυρίας Μακρή, ενώ στη συνέχεια είχε τη δυνατότητα να της απευθύνει ερωτήσεις και να συνομιλήσει μαζί της.
Ευχαριστούμε θερμά όλες κι όλους εκείνους που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η πρώτη μετά από καιρό, ανάλογη δράση του συλλόγου μας: Το Δήμο Πάρου και τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, κυρία Κων/να Ανδρεάκου για την παραχώρηση της αίθουσας, την ΚΔΕΠΑΠ για την εκτύπωση της αφίσας, το ξενοδοχείο "Σένια" και την οικογένεια Δαβερώνα, την κυρία Μαργαρίτα Ρούσσου, το βιβλιοπωλείο Αναγέννηση και φυσικά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. Και πάνω απ' όλα την ίδια την κυρία Τένια Μακρή που χωρίς δεύτερη σκέψη, δέχθηκε να είναι μαζί μας.
Φωτογραφίες: Ανθούλα Θεοδωράκου, Ιωάννα Μαλάμου
Επόμενες εκδηλώσεις-δράσεις:
-Κοινή δράση με τους συλλόγους γυναικών της Πάρου: Μάρπησσας και Πάρου "Αρηΐς" (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση)
-Ανοιξιάτικη Εκδρομή προς τους Αγίους Τόπους
-Η συναυλία υπό το γενικό τίτλο: "Βραδιά Αλληλεγγύης" που ακυρώθηκε λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα και θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά.

Για το Δ.Σ. του συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου
Ανθούλα Β. Θεοδωράκου
Γραμματέας--
Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos