Πάρος, Γιορτή του Καράβολα: H «ψυχή» του νησιού είναι τα Πανηγύρια του! – Ένα από τα μεγαλύτερα έγινε στις Λεύκες! (Βίντεο)

20 Αυγούστου 2023 14:17

Μεγαλειώδες, ζωντανό, κεφάτο και πολυπληθές, ήταν το Πανηγύρι του Καράβολα το οποίο πραγματοποιήθηκε στις Λεύκες το βράδυ του Σαββάτου 19 Αυγούστου.

Με ζωντανή νησιώτικη μουσική και πολύ χορό, χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν σε αυτό το γνήσιο γλέντι που γίνεται μια φορά το χρόνο στο χωριό των Λευκών, για να τιμηθούν οι καραβόλοι, το παραδοσιακό πιάτο του τόπου το οποίο προσφέρεται στο Πανηγύρι συνοδεία άλλων εδεσμάτων και τοπικού κρασιού.
Το Πανηγύρι του Καράβολα, ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια της Πάρου, άφησε κι φέτος την «επίγευση» της αυθόρμητης χαράς που βίωσαν ντόπιοι και επισκέπτες του νησιού διασκεδάζοντας όλοι μαζί σαν μια παρέα, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι «ψυχή» της Πάρου είναι τα πανηγύρια της με αυτό του Καράβολα να κρατά τα σκήπτρα της γλεντζέδικης νησιώτικης καρδιάς!

{https://www.youtube.com/watch?v=VyRx2G5B81k}

karavolas 103

karavolas 105

karavolas 102

karavolas 104

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/1029222698435446}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos