Πάρος: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα» - Παραδοσιακό, νησιώτικο γλέντι στη λήξη του (Βίντεο)

28 Αυγούστου 2023 16:55

Την Κυριακή 27 Αυγούστου, ολοκληρώθηκαν οι πλούσιες εκδηλώσεις του τριήμερου βιωματικού Φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα».

Το απόγευμα δύο όμορφες εκδηλώσεις, ένα μουσικό εργαστήριο για παιδιά με τίτλο «Μια Νότα ο Καθένας. Είναι Πολλές Μαζί», αλλά και η συμμετοχική performance «Δεν ήτανε τυχαίο που η Μάρπησσα προτίμησε τον Ίδα απ΄ τον Απόλλωνα», απέσπασαν το ενδιαφέρον του κόσμου με τη ζωντάνια και την πρωτοτυπία τους.

Το βράδυ πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παραδοσιακής νησιώτικης μουσικής με τίτλο «Με τσαμπούνες και τουμπάκια» στην οποία πρωταγωνίστησαν μουσικοί από την Πάρο και την Αντίπαρο.

Κατόπιν, η βραδιά και το τριήμερο Φεστιβάλ έριξαν αυλαία με ένα μεγάλο νησιώτικο γλέντι στο οποίο συμμετείχε πολύς κόσμος.

Οι Νίκος Οικονομίδης και η Κυριακή Σπανού μαζί με τους Παναγιώτη Βέργο, Γιώργο Γαβρά και Νίκο Τσαντάνη, ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα τραγούδια τους!

Φαγητό, χορός και διασκέδαση είχαν την τιμητική τους με ντόπιους και επισκέπτες της Μάρπησσας να χαίρονται και να γλεντούν παραδοσιακά για πολλές ώρες!

{https://www.youtube.com/watch?v=wTnVD4WU-Tg}

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/1961986267522060}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos