Χοροπατήματα στο Αιγαίο

06 Απριλίου 2024 17:37

Μετά από ένα διάλειμμα λίγων χρόνων ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας επέστρεψε και πάλι στην αίθουσα του Νηρέα για μια ακόμα ειδική ανοιξιάτικη παράσταση υπό τον τίτλο "Χοροπατήματα στο Αιγαίο" το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024.

Συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι χορευτές από όλα τα τμήματα του ομίλου παρουσιάζοντας χορούς των νησιών του Αιγαίου σε ένα πρόγραμμα με την καλλιτεχνική επιμέλεια της χοροδιδασκάλου Δέσποινας Παπαϊωάννου. Επίσης τη δουλειά του παρουσίασε και το τμήμα κρητικών χορών του Ομίλου υπό τη διεύθυνση της χοροδιδασκάλου Μαρίας Παρούση. Μουσική έπαιξαν οι Μανώλης Δελέντας (βιολί), Φανούρης Πετρόπουλος (λαούτο), Κίμωνας Ξυγκης (κανονάκι) και τραγούδησε η Αντωνία Νίκα. Το χειροκρότημα στην κατάμεστη αίθουσα ήταν άφθονο, όπως άλλωστε και το κέφι. Μετά την παράσταση ακολούθησε νησιώτικο γλέντι με κεράσματα και χορό.

Το ΔΣ του ΧΟΝ ευχαριστεί τους χορευτές και τους μουσικούς, τις χοροδιδασκάλους Δέσποινα Παπαϊωάννου & Μαρία Παρούση, την επίτιμη πρόεδρό του Μαρία Τριπολιτσιώτου Τσουνάκη για την παρουσίαση της εκδήλωσης, το Δημήτρη Βασιλάρη που ήταν στην επιμέλεια του ήχου και του φωτισμού, το Γιώργο Αποστολάκη που φιλοτέχνησε την αφίσα, τους συλλόγους ΝΗΡΕΑΣ & ΝΑΪΑΣ για τη βοήθειά τους, το Δήμο Πάρου, τα μέλη του συλλόγου που ετοίμασαν τα κεράσματα για το μπουφέ, τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πάρου & τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας Κων/να Ανδρεάκου για την παραχώρηση χώρων του σχολείου για τις πρόβες την εβδομάδα πριν την παράσταση, την Κατίνα Γαβαλά για τις επιδιορθώσεις σε φέσια, την Ελευθερία Μπαρμπαρίγου για τις ανθοδέσμες, τους Μιχάλη Θεοδωράκο και Κωνσταντίνο Σταθερό για τις φωτογραφίες και τα βίντεο της παράστασης και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της παράστασης μπροστά και πίσω από τη σκηνή.

{https://www.youtube.com/watch?v=4El5vq45hAo}

Για το ΧΟΝ
Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos