"Με του βοριά τ' αγέρι" - ετήσια καλοκαιρινή παράσταση του ΧΟΝ

11 Ιουνίου 2024 16:34

Μετά το "διάλειμμα" των προηγούμενων ετών ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας επιστρέφει την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, στις 21:00, στον τόσο γνώριμο και φιλόξενο χώρο του προαυλίου του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου για μια μεγάλη χορευτική παράσταση υπό τον τιτλο "Με του βοριά

τ' αγέρι", με παραδοσιακούς χορούς από τις Κυκλάδες, το Ιόνιο και τα Δωδεκάνησα, που θα παρουσιαστούν από τα παιδικά τμήματα χορευτών, τη γυναικεία ομάδα και την ομάδα παραστάσεων, η οποία έχει ενισχυθεί με την επιστροφή αρκετών "βετεράνων" του συλλόγου , σε ένα πρόγραμμα που επιμελούνται οι χοροδιδάσκαλοι Μαρουσώ Κονταράτου, Σταματίνα Τσουνάκη και Γαρυφαλιά Κονταράτου. Στην ορχήστρα θα βρίσκονται οι Μανώλης Δελέντας (βιολί), Φανούρης Πετρόπουλος (λαούτο, τσαμπούνα) και στο τραγούδι η Διονυσία Παππούλη. Στην παράσταση αυτή ο ΧΟΝ θα έχει επίσης τη χαρά να φιλοξενήσει τη Θρακική Εστία Κατερίνης, που θα δώσει ένα διαφορετικό χρώμα παρουσιάζοντας χορούς από τη δυτική Θράκη και την ανατολική Ρωμυλία. Η παράσταση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Δήμου Πάρου και των χορηγών μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos