Ανοιχτό θέατρο «Αρχίλοχος» Πάρκου Πάρου: Τα τραγούδια της Σωτηρίας - Χριστίνα Μαξούρη αφιέρωμα στη Σωτηρία Μπέλλου Κύριο

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 21:00

Ανοιχτό θέατρο «Αρχίλοχος» Πάρκου Πάρου , Διεύθυνση Αϊ-Γιάννης Δέτης -Νάουσα Πάρου

«Τα τραγούδια της Σωτηρίας» στο Πάρκο Πάρου. Μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στην «Αρχόντισσα του ρεμπέτικου», Σωτηρία Μπέλλου, που ξεχώρισε και έμεινε χαραγμένη στη μνήμη όσων την παρακολούθησαν.

Η Χριστίνα Μαξούρη και τέσσερις εξαιρετικοί λαϊκοί μουσικοί, στήνουν το πάλκο τους και μας προσκαλούν σε ένα ακόμα ταξίδι στη ζωή και τα τραγούδια της Σωτηρίας Μπέλλου.

Στο πάλκο η Χριστίνα Μαξούρη ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια που σφράγισε με τη φωνή της η Σωτηρία Μπέλλου και ανάμεσα σε αυτά μας αφηγείται μικρές ιστορίες και σύντομα περιστατικά από τη ζωή της αξεπέραστης ερμηνεύτριας. Οι σκοποί του Τσιτσάνη, του Παπαϊωάννου, του Μητσάκη, του Καλδάρα, του Σαββόπουλου, του Μούτση, του Ανδριόπουλου και του Λάγιου, μπλέκονται με μαρτυρίες για τη ζωή της Μπέλλου, μέσα από λόγια της ίδιας αλλά και ανθρώπων που τη γνώρισαν. Κι όμως η παράσταση δεν έχει τον χαρακτήρα ή τον σκοπό της βιογραφίας, αλλά τη διάθεση να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα γιορτής. Μία κοινή εμπειρία όπου όλοι μοιραζόμαστε τις ιστορίες και τα τραγούδια και ερχόμαστε πιο κοντά.

Συντελεστές

Ιδέα: Δημήτρης Χαλιώτης

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτρης
Χαλιώτης, Χριστίνα Μαξούρη

Επιμέλεια φωτισμών: Τάσος Νιξαλιάν

Τραγουδά η Χριστίνα Μαξούρη

Μουσικοί: Ζαχαρίας Γερασκλής
(μπουζούκι – φωνή),
Δημήτρης Κουφογιώργος (μπουζούκι), Βασίλης Προδρόμου (κιθάρα – φωνή), Δημήτρης Κούστας
(ακορντεόν)

Τιμή εισιτηρίου 15€

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων

ΝAΟΥΣΑ: ΤΑΝΤΑΝΗΣ, Τ. 22840 51261
ΠΑΡΟΙΚΙA: Βιβλιοπωλείο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, Τ. 22840 22247
ΜΑΡΠΗΣΣΑ: Ζαχαροπλαστείο ΝΙΚΗΤΑΣ, Τ. 22840 42230
Online προπώληση: έως 20:30 της ημέρας της Παράστασης
ticketservices.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos