Πάρος: Η πλούσια δράση του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας

26 Ιουλίου 2024 21:17

Ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου ευχαριστεί τους υποστηρικτές του και ανακοινώνει νέες δράσεις

Ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας και το Διοικητικό του Συμβούλιο με ανακοίνωση τους, εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των δράσεών τους κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους. Με τη στήριξη του Δήμου Πάρου, της Κοινότητας Νάουσας, εκπαιδευτικών φορέων, εθελοντών και χορηγών, ο Σύλλογος πραγματοποίησε μια σειρά από αξιόλογες δραστηριότητες και εκδηλώσεις που προήγαγαν τον πολιτισμό, την εκπαίδευση και την κοινωνική συνοχή στην τοπική κοινωνία. Από χριστουγεννιάτικες γιορτές και κοπές πίτας μέχρι θεατρικές παραστάσεις και διεθνείς συνεργασίες, η συμβολή όλων ήταν καθοριστική για την επίτευξη των στόχων του Συλλόγου.

gynaiks0192

Η ανακοίνωση

O Σύλλογος Γυναικών Νάουσας και το Διοικητικό του Συμβούλιο εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους για την υποστήριξη και την ενίσχυση του έργου τους:

Στο Δήμο Πάρου και την Κοινότητα Νάουσας, τη Σχολική Επιτροπή Δήμου Πάρου, τη Δ/ντρια και τους Εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, το Επαρχείο Πάρου-Αντιπάρου, την Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών «Οι Κόρες των Κυκλάδων», την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου, την ΟΠΑΣ, το Πάρκο Πάρου, τους συλλόγους «ΑΜΕΣ Νηρέα», Ναυτικό Όμιλο Νάουσας Πάρου «Ναϊάς», Γυναικών Πάρου «Αρηΐς», Μάρπησσας, τα ΜΜΕ του νησιού μας για τη συνεργασία και την υποστήριξη, τους εθελοντές κάθε μορφής και φυσικά τους χορηγούς μας.

Οι δραστηριότητες των τελευταίων μηνών είναι οι εξής:

* 28-30 Δεκεμβρίου 2023, Αίθουσα Τέχνης Αγ. Αθανασίου Νάουσας και Χριστουγεννιάτικο Χωριό Νάουσας: «Δημιουργική Γιορτινή Μαγεία», ένα τριήμερο δημιουργικής απασχόλησης και δραστηριοτήτων για παιδιά, στο οποίο συμμετείχε μεγάλος αριθμός μικρών φίλων του συλλόγου.

* 6 Ιανουαρίου 2024, Εστιατόριο «Πιάτσα»: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου και μουσική βραδιά

* 2 Φεβρουαρίου 2024, Εστιατόριο «Πιάτσα»: Ετήσιος Χορός του συλλόγου με πλούσια λαχειοφόρο και μουσικό πρόγραμμα, με αφορμή όπως πάντα το χειμωνιάτικο πανηγύρι του χωριού, της «Πεντάνουσας»

* 25 Φεβρουαρίου 2024, Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δημοτικού Σχολείου Νάουσας: Δεύτερη και εκτενέστερη παρουσίαση σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Πάρου «Αρηΐς» του σχεδίου των δύο
συλλόγων ως μέλη της ΟΣΥΓΥ, στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS + eCHOing στο οποίο η Ομοσπονδία Συλλόγων Γυναικών «Οι Κόρες των Κυκλάδων» είναι ομότιμος εταίρος

* 5-8 Απριλίου 2024, Αμοργός: Συμμετοχή στις εργασίες του 15ου Πανκυκλαδικού Συνεδρίου Συλλόγων Γυναικών με τις εκπροσώπους Ανθούλα Θεοδωράκου και Μαρία Τριπολιτσιώτου-Τσουνάκη

* 13-18 Απριλίου 2024, Ιταλία: Συμμετοχή στην εκδρομή της ΟΣΥΓΥ και τις εργασίες του Συνεδρίου της Πίζα για το πρόγραμμα Erasmus+ eCHOing.

* 19 Μαΐου 2024, Αίθουσα ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ: Έκτακτη Γ.Σ. και Εκδήλωση για τη «Γιορτή της Μητέρας» με τη συμμετοχή της χορωδίας και μικρών φίλων του Συλλόγου.

* Παραστάσεις Θεατρικής Ομάδας: Χώρος: 1, 2, 3 Μαρτίου & 12, 13 Μαΐου Αίθουσα ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ και 9, 10 Μαρτίου Πολυχώρος ΕΠΑΛ Πάρου.

gynaiks0193

* Με τις παραστάσεις στις 12 και 13 Μαΐου στην Αίθουσα ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ έκλεισε ο κύκλος των παραστάσεων της Θεατρικής Ομάδας του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας με το έργο «Ο Ηλίας του 16ου» των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου.

Πλήθος θεατών παρακολούθησε τις παραστάσεις, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη δουλειά όλων των συντελεστών και το αποτέλεσμα που παρουσίασαν.

Ευχαριστούμε όλους τους ηθοποιούς μας για την προσπάθεια και τους κόπους όλου του χρόνου, τους συντελεστές της, και φυσικά το σκηνοθέτη μας Γιώργο Γεμελιάρη.

Ενημερώνουμε επίσης, ότι θα υπάρξουν παραστάσεις και τον Οκτώβριο, οπότε και θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Επόμενη δράση του Συλλόγου στις 16 Ιουνίου 2024 η παρουσίαση της Χορωδίας με μια εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του φίλου και συμπαραστάτη, αλλά και μέλους της θεατρικής ομάδας και της χορωδίας, κυρίου Γιώργου Πατσιώτη.

gynaiks0194

gynaiks0195

gynaiks0196

gynaiks0197

gynaiks0198

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos