Πάρος: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Διήμερη Γιορτή του Ρεβιθιού στον Πρόδρομο (Βίντεο) Κύριο

31 Ιουλίου 2024 13:40

Μια από τις παραδοσιακότερες γαστρονομικές γιορτές της Πάρου, η Γιορτή του Ρεβιθιού, πραγματοποιήθηκε κι εφέτος στο χωριό του Προδρόμου το διήμερο Σάββατο/Κυριακή 27 & 28 Ιουλίου.

Η γιορτή στέφθηκε από επιτυχία καθώς την επισκέφθηκε πλήθος κόσμου που είδε, έμαθε, πήρε μέρος σε δραστηριότητες, γεύτηκε και γλέντησε, με επίκεντρο τον «ταπεινό» θησαυρό της γης της Πάρου, το ρεβίθι, που είχε στη γιορτή την τιμητική του με φυσικό «σκηνικό» υποδοχής τις πλατείες και τα σοκάκια του Προδρόμου.
Η πραγματοποίηση των παραπάνω εναρκτήριων εκδηλώσεων σε εμβληματικές υπαίθριες τοποθεσίες του χωριού - όπως στον Παραδοσιακό Φούρνο, στην εκκλησία του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου, στην πλατεία Μεϊντάνι και στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής - προσέδωσε παραδοσιακό «χρώμα» στα δρώμενα τα οποία εντυπωσίασαν ντόπιους και επισκέπτες.

@parianostypos Πάρος: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Διήμερη Γιορτή του Ρεβιθιού στον Πρόδρομο! #πάρος #πρόδρομος #ρεβίθια #γιοτυή #χορός ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

prodromow revithia 102

prodromow revithia 103

prodromow revithia 105

prodromow revithia 106

prodromow revithia 107

prodromow revithia 108

prodromow revithia 109

prodromow revithia 110

prodromow revithia 111

prodromow revithia 112

prodromow revithia 113

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos