Τετάρτη, 08 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Μεγάλη Εδβδομάδα - Πασχαλινό Τριήμερο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Πάρου φιλοξένησε στην Πάρο από την Μ. Δευτέρα έως και σήμερα Μ. Τετάρτη την εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς παρουσιάζει το έργο του Ονούφριου Δεσύπρη, με τίτλο «Μεσοπέλαγα», την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015, ώρα 19:30, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 7-4-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στη Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του αλλοδαπού κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύριε Λιμενάρχα,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθώς έχουμε μπει στην εορταστική περίοδο του Πάσχα και οι επισκέπτες του νησιού μέρα με τη μέρα αυξάνονται επισημαίνουμε ότι οι έλεγχοι για παράνομη στάθμευση έχουν εντατικοποιηθεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oι κινηματογραφικές καταδιώξεις στους δρόμους των ΗΠΑ είναι συχνό φαινόμενο, όχι όμως στην Σύρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση, επιστρέφονται από αύριο (08.04.2015) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο σας εύχονται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα φυλλάδια περιέχουν χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια και την αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos