Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Κήλη. Σύγχρονη θεραπεία με τοπική αναισθησία!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς οργανώνει θεματικό κύκλο μηνιαίων ομιλιών, με γενικό τίτλο «Πάνορμος Τήνου: Διαδρομές στην κοινωνία, την τέχνη, τις τεχνικές», στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με αποφάσεις που υπογράφει ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προχωρά σε νέες παρεμβάσεις αποκατάστασης του οδικού δικτύου σε νησιά, με σκοπό αυτό να γίνει ασφαλέστερο για τους χρήστες, καθώς και σε έργα αποκατάστασης κακοτεχνιών σε σχολικές μονάδες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 23η Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο
Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 17-02-2016 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 55χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί απασχολούνταν παράνομα, από 47χρονη ημεδαπή, σε οικοδομικές εργασίες. Σε βάρος της 47χρονης σχηματίστηκε δικογραφία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 17-02-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 31χρονος ημεδαπός, γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή αναφορά για θέμα που απασχολεί τη νήσο Πάρο του Νομού Κυκλάδων.
Ειδικότερα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων στην περιοχή «Λουκάκι» ολοκληρώθηκε μια σειρά έργων ηλεκτροφωτισμού επτά συνολικά κόμβων αυξημένης διέλευσης οχημάτων, συμβάλλοντας έτσι στην ασφάλεια των διερχόμενων αυτοκινήτων και πεζών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάλιστα η θεραπεία μέσα στα πρώτα έξι χρόνια εφαρμογής της φαίνεται ότι εκτοπίζει οριστικά το χειρουργείο για τις παθήσεις του χεριού και καθιερώνεται ως θεραπεία επιλογής!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΛΜΕ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης- Παράρτημα Κυκλάδων διοργανώνει σεμινάριο πρώτων βοηθειών για εκπαιδευτικούς, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 από τις 15:00 εώς τις 21:00 στο ΕΠΑΛ ΠΑΡΟΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos