Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Ξεχάστε τις περίφημες selfies! Αυτές ανήκουν στην εποχή της αθωότητας όταν η αυτοφωτογράφιση με φόντο όμορφα τοπία ή εικόνες από ταξίδια, είχε γίνει η νέα φρενίτιδα των κινητών τηλεφώνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ομώνυμο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στο Δρυό τίμησαν σήμερα το πρωί 26 Ιουλίου 2017 ,οι παραθεριστές αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι του Δρυού (γραφικό ψαροχώρι της Πάρου,) τη μνήμη της θαυματουργής Αγίας.Παρασκευής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίσθηση προκάλεσε το άρθρο του psts.gr, για την άστοχη απεικόνιση ανεμογεννητριών στο εξώφυλλο social media της Επιτροπής Αισθητικής της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε την πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 25-07-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 29χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν (2) αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αεροδρομίων του Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την πανσέληνο του Αυγούστου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Ο Έλλην Βρυκόλαξ [reloaded]», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ντέλλα, την Κυριακή 6 Αυγούστου (ώρα 21:30), στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο της Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του πάμε στοίχημα, με εννιά αναμετρήσεις για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ να κοσμούν το σημερινό μενού.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, 70χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos