Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Συνελήφθη 34χρονη, καθόσον σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με ποινή κάθειρξης (7) ετών, για άμεση συνέργεια σε απάτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του Σαββάτου και έχουμε ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μια πραγματικά συγκλονιστική συναυλία είχε την ευκαιρία να απολαύσει το μουσικόφιλο κοινό της Πάρου που βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου στην Αίθουσα του ΕΠΑ.Λ στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 13:42

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Νάουσα Πάρου

Οι θυελλώδεις βοριάδες που έπνεαν στο Αιγαίο Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, ήταν εξαιρετικά σφοδροί και στην Πάρο και ειδικά στην Νάουσα που λόγω θέσης στο βόρειο τμήμα του νησιού, δέχτηκε το ισχυρότερο πλήγμα ριπών ψυχρού αέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του Ομίλου για την διατήρηση της Ναυτικής Παράδοσης του τόπου μας πρόκειται να λειτουργήσει Εργαστήριο κατασκευής Καράβας και σχετική Έκθεση με τίτλο "Καράβες - Ένα παιχνίδι της Πάρου. Φτιάχνοντας και παίζοντας".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Θήρας και το ΔΑΠΠΟΣ υπέβαλαν χθες (Πέμπτη 25/01) αίτημα για την ανάληψη της διοργάνωσης του Final Four Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών Α1 Βόλεϊ, στο κλειστό γήπεδο ΔΑΠΠΟΣ στη Σαντορίνη.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Καλείσθε την 30η Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ανακοινώνουν τη χρηματοδότηση της ωρίμανσης των έργων ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων σε 10 περιοχές της χώρας, με συνολικό προϋπολογισμό 5 εκατ. ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην τελική συνάντηση για την διοργάνωση του Καρναβαλιού της Παροικίας η οποία θα γίνει την Δευτέρα 29/01/2018 στις 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγο περισσότερες από 100 ημέρες απομένουν, πλέον, έως την έναρξη εφαρμογής των νέων κανόνων προστασίας των δεδομένων επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos