Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Νάξου, για περιστατικό εισροής υδάτων στο Ι/Φ “MARANDA” σημαίας Τζέρσεϊ, με πέντε (05) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, βορειοανατολικά της ν. Δονούσας στον όρμο «ΚΑΛΟΤΑΡΙΤΙΣΣΑΣ» και σε απόσταση περίπου εκατό μέτρων (100m) από την ακτή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο σκάφους γεμάτου μετανάστες στα ανοικτά της δυτικής ακτής της Τουρκίας ενώ αγνοείται η τύχη άλλων 25, ανακοίνωσε σήμερα η τουρκική ακτοφυλακή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν χωράει ανθρώπινος νους το απροσμέτρητο μέγεθος της ασυνειδησίας και της απολίτιστης και αντικοινωνικής συμπεριφοράς κάποιων συμπολιτών μας, φυσικών αυτουργών της αποκρουστικής εικόνας γύρω από κάδο απορριμμάτων στις Καμάρες, σε κεντρικότατο σημείο, πλησίον της Αίθουσας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρών!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 12 οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο Κοινοτικό κατάστημα της Δ.Κ. Αγκαιριάς θα γίνει ενημέρωση από τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΠ για θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με καθαρισμό της παραλίας στον Ζέφυρο, στην πόλη της Ρόδου, από το 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου, ξεκινούν αύριο, Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, οι δράσεις στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής καμπάνιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου “Keep Aegean Blue”.
Του καθαρισμού της παραλίας θα προηγηθεί σεμινάριο στο 1ο ΕΠΑΛ, με τη συμμετοχή των μαθητών του σχολείου, το οποίο θα ξεκινήσει στις 10:45πμ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσία του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη, της Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού κας Μαρίας Βλαζάκη-Ανδρεαδάκη και του Προϊσταμένου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων Δημήτρη Αθανασούλη
πραγματοποιήθηκε η τοπική απονομή του Grand Prix, κορυφαίας διάκρισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την πολιτιστική κληρονομιά / Βραβείου Europa Nostra για το έργο Συντήρησης και Αποκατάστασης του Ι.Ν. Αγίας Κυριακής στην Απείρανθο της Νάξου. Τα αποκαλυπτήρια του βραβείου, το οποίο είχε τοποθετηθεί εντός του Ναού, έκανε η εκπρόσωπος της Europa Nostra κα Προκοπίου, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, παρουσία των χορηγών και αρκετού κόσμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων κλέβουν την παράσταση στο σημερινό (10/10) πρόγραμμα, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τόσο διεθνή φιλικά, όσο και ματς για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το ένα μετά το άλλο ρεκόρ - επισκεπτών «σπάει» φέτος η Πάρος, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Φίλιππος Φόρτωμας, συνεργάτης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκε στη Σαντορίνη το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εδώ και λίγη ώρα παρατηρείται σημαντική διαρροή νερού από το λάθος του συνεργείου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos