Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Σύμφωνα με έρευνα της διεθνούς πλατφόρμα ακινήτων Tranio και του Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum (MR & H) , η Σαντορίνη, η Μύκονος και η Πάρος είναι στις πρώτες επιλογές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυρώσεων συνέχεια μετά το «σχίσμα» μεταξύ του Πατριαρχείου Μόσχας και του Οικουμενικού Πατριαρχείου με αφορμή την αναγνώριση της ανεξαρτησίας της Ουκρανικής Εκκλησίας από το Φανάρι - Κάντε δωρεές και προσκυνήστε στα ρωσικά μοναστήρια, η προτροπή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φθίνουσα παραμένει η πορεία της Ελλάδας σε θέματα ανταγωνιστικότητας με τη θέση της χώρας στη διεθνή κατάταξη των πιο ανταγωνιστικών οικονομιών του κόσμου να υποχωρεί εκ νέου για το 2018-2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στα πλαίσια πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών της προϊόντων, πρόκειται να συμμετέχει στην 28η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Detrop 2017 & στην 7η Διεθνή Έκθεση Oenos, που διεξάγονται ταυτόχρονα, από 2 έως 4 Μαρτίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε προειδοποιητική στάση εργασίας προχωρούν την Παρασκευή (19/10/2018) οι εργαζόμενοι στο Μετρό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερο υπέρ της ΕΕ οι Ευρωπαίοι πολίτες, με αυξανόμενο ενδιαφέρον για τις ερχόμενες ευρωεκλογές οι Έλληνες, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο επτά μήνες πριν από τις ευρωεκλογές του 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων σας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους τελευταίους μήνες καταγράφεται στις ελληνικές θάλασσες μία νέα σημαντική απειλή, που αυτή τη φορά κινδυνεύει να αφανίσει άλλο ένα προστατευόμενο θαλάσσιο είδος – την Πίννα (Pinna nobilis): το μεγαλύτερο δίθυρο στη Μεσόγειο που φτάνει και τα 1,2 μέτρα σε μήκος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς η περίοδος της... ζέστης που ταλαιπωρεί ολόκληρη την Ευρώπη, αναμένεται να δώσει τη θέση της στην πρώτη σοβαρή ψυχρή εισβολή, που όλα δείχνουν πως θα φτάσει και στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Εξωτερικών, μετά την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά. Αυτό ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου. Αναμένεται δήλωση του πρωθυπουργού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos