Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Aκόμη ένα τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία απίστευτη εκλογική διάταξη αποκαλύφθηκε πριν λίγο ότι περιλαμβάνεται στον “Κλεισθένη Ι”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεντρικός άξονας της δράσης είναι η προβολή του δεσμού των τεσσάρων στοιχείων της φύσης (γη, νερό, φωτιά, αέρας) με την ανθρώπινη σκέψη και δημιουργία διαχρονικά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την ημέρα μνήμης για την οικογένεια Μητσοτάκη τίμησε ο Φίλιππος Φόρτωμας καθώς με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ανάρτησε φωτογραφία σε μέσο κοινωνική δικτύωσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρώτη βαμβακοσυλλεκτική που κάνει στρογγυλή μπάλα ήρθε στην Ελλάδα και σήμερα παρουσιάστηκε στους βαμβακοπαραγωγούς της Θράκης. Είναι εντυπωσιακή στη λειτουργία της, όπως μαρτυρούν οι εικόνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεδομένη θεωρείται σύμφωνα και με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία από τα καιρικά μοντέλα η αλλαγή των καιρικών συνθηκών στην Ελλάδα και η πρώτη κάθοδος ψυχρών αερίων μαζών στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ειδικοί της γευσιγνωσίας μίλησαν! Διακεκριμένοι σεφ και ειδικοί της διατροφής μεγάλης φήμης και εμπειρίας, ψήφισαν για την ανάδειξη των καλύτερων 100 εστιατορίων στην Ελλάδα για το 2018, στην εκδήλωση Restaurant 100 Awards όπου απονεμήθηκαν βραβεία για τα κορυφαία 100 Ελληνικά εστιατόρια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε φάση υλοποίησης εισέρχεται και η Γ΄Φάση της Διασύνδεσης των Κυκλάδων, μετά την επιλογή της NEXANS ως αναδόχου για το έργο που προβλέπει την πόντιση δεύτερου υποβρυχίου καλωδίου μεταξύ Λαυρίου και Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 22/10/2018 και ώρα 11:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια μικρή... ξηρασία επικρατεί στο σημερινό πρόγραμμα, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο κατά κύριο λόγο στο μπάσκετ και τη Euroleague. Βέβαια, υπάρχουν και παιχνίδια για το Κύπελλο Ισπανίας στο ποδόσφαιρο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos