Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Στη φυλακή οδηγούνται ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγος του Σταυρούλα Κουράκου μετά την πολύωρη απολογία τους ενώπιον των Ανακριτών Διαφθοράς για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων πληρωμών που φέρεται να έλαβε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε έκτακτη ανάκληση περίπου ενός εκατομμυρίου αυτοκινήτων της προχωρά η BMW. Η ανάκληση αφορά αμάξια πετρελαιοκίνητα τα οποία ίσως να έχουν ελαττωματικό στοιχείο στο κύκλωμα ανακύκλωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου "Διαγραμμίσεις στηθαία ασφαλείας Επαρχιακού Οδικού δικτύου ν. Άνδρου" υπέγραψε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γεώργιος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το σημερινό πρόγραμμα είναι κάτι παραπάνω από πλούσιο, καθώς διεξάγεται η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εκπληρώνεται η δέσμευση της Περιφερειακής Αρχής προς στους κατοίκους της Σίφνου, για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης και την δημοπράτηση του έργου, εντός του 2018

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μικροπλαστικά ανακαλύφθηκαν σε όλα τα δείγματα ανθρώπινων κοπράνων από πολλές χώρες, σύμφωνα με την πρώτη διεθνή έρευνα του είδους της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκοιμήθη και κηδεύεται σήμερα Τρίτη 23 Οκτωβρίου ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου του Αγίου Όρους γέροντας Γρηγόριος κατά κόσμον Γρηγόριος Ζουμής.


Ο Γρηγόριος γεννήθηκε στη Νάουσα της Πάρου το 1942. Ήταν δευτερότοκο παιδί του Χρήστου Ζουμή. Αποφοίτησε από το Δημοτικό Σχολείο Νάουσας και το τότε Γυμνάσιο Πάρου. Από μικρός είχε κλίση στην Εκκλησία και εκάρη μοναχός.

Τα τελευταία 41 χρόνια διοικούσε και εποίμανε την Ιερά Μονή Δοχειαρίου του Αγ. Όρους.
Επιτέλεσε σημαντικό έργο και διακρινόταν για την καθαρότητα και την αψύτητα πνεύματος και λόγου.

Το psts.gr και οι συνεργάτες του εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του μακαριστού γέροντα.

 

Πάρος - Λογγοβάρδα 08-05-2016

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 22-10-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 66χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου με ποινή φυλάκισης -1- έτους για φοροδιαφυγή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 22-10-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 61χρονος ημεδαπός ο οποίος διατηρούσε πέντε οικόσιτα ζώα, μη φροντίζοντας για την εκτροφή και την ευζωία τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίστηκαν απτόητες οι ανοδικές τάσεις στην επιβατική κίνηση μεταξύ Πούντας – Αντιπάρου και το Σεπτέμβριο του 2018!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos