Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο και ελέγχουν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, μετά από μερική κατάρρευση τμήματος ενός κτηρίου στην οδό Πραξιτέλους στον Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο Διοικητής της ΑΑΔΕ κατά την παρουσίαση της Έκθεσης του Συνηγόρου του Πολίτη για τις κατασχέσεις λόγω χρεών προς το Δημόσιο, καθώς αποκαλύπτεται ότι πάνω από 300.000 φορολογούμενοι έχουν υποστεί πάνω από 5 κατασχέσεις ο καθένας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταιγίδες, πλημμύρες, ξηρασία: Η κλιματική αλλαγή θα μπορούσε να κάνει τις καταιγίδες στην περιοχή της Μεσογείου πιο ακραίες, προειδοποιούν οι ερευνητές, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή κληρωτίδα είναι οι: 6, 9, 12, 18, 22 και Τζόκερ ο αριθμός 5.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα δεδομένα έχει προκαλέσει στις τοπικές κοινωνίες το μοντέλο χρονομίσθωσης μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Airbnb η οποία φιλοξενεί καταχωρίσεις κατοικιών προς βραχυχρόνια μίσθωση για τουριστική χρήση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στο διάστημα από 19 έως 24 Οκτωβρίου η εξαήμερη εκδρομή που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» στην Ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το νησί της Πάρου επισκέφθηκε αυτές τις ημέρες ο κ. Φίλιππος Φόρτωμας, στενός συνεργάτης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27-10-18 συνάντηση της παράταξης μας, με θέματα τον απολογισμό της δράσης της Λαϊκής Συσπείρωσης και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της στα τέσσερα χρόνια αυτής της δημοτικής αρχής, όπως και ο προγραμματισμός της δράσης μπροστά στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφυγε χθες βράδυ από κοντά μας ο φίλος και σύντροφος στους κοινούς αγώνες Γιάννης Γλυνός. Χτυπημένος από ανίατη ασθένεια, έδινε μέχρι τέλος με αξιοπρέπεια την άνιση μάχη, που έχασε τελικά μετά από πολύχρονο αγώνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos