Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Μία ακόμη επίθεση κατά Μέσου Μαζικής Μεταφοράς σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορίες κάνουν λόγο για προσαγωγές δύο ατόμων οι οποίοι κινήθηκαν ύποπτα και προσήχθησαν στην Ασφάλεια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης (30/10/2018) στην Ακτή Κονδύλη, στο λιμάνι του Πειραιά, γνωστός άνθρωπος της νύχτας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλοί από εμάς συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε το ίδιο πλαστικό μπουκάλι για να φυλάσσουμε νερό για περισσότερες από μία ημέρες – πιθανότατα και εβδομάδες. Ωστόσο, η συνεχής χρήση του ίδιου μπουκαλιού, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, αυξάνει τις πιθανότητες να νοσήσουμε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το φθινόπωρο ξεκινά επίσημα στις 21 Σεπτεμβρίου και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Η εποχή των μήλων κατέφθασε! Δεν βλέπουμε την ώρα να απολαύσουμε μηλόπιτες, καραμελωμένα μήλα και κέικ. Πώς θα διατηρήσουμε όμως το απόλυτο φθινοπωρινό φρούτο όσο το δυνατό περισσότερο φρέσκο για να προλάβουμε να φτιάξουμε όλα τα παραπάνω;

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεσης της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα - Προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας - Η αδερφή του προσκόμισε την αστυνομική του ταυτότητα που αποδεικνύει ότι είναι Έλληνας - Πέπλο μυστηρίου για την ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 35χρονου Έλληνα που έπεσε νεκρός στην Αλβανία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το όνομα του 36χρονου τ. Αντιδημάρχου Πειραιά Σαράντου Ευσταθόπουλου, ακούγεται ολοένα και περισσότερο στο νησί, για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας Πάρου, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Αρχιπέλαγος σε συνεργασία με επιστήμονες από το Νορβηγικό Πανεπιστήμιο Επιστημών Ζωής πραγματοποιούν έρευνα από το 2014, σε μικρές νησίδες του αν. Αιγαίου με σκοπό την παρακολούθηση του Μαυροπετρίτη με σύγχρονα μέσα οπτικοακουστικής καταγραφής. Επικεφαλής της δράσης είναι ο Dr. Ronny Steen, από το Νορβηγικό Πανεπιστήμιο Ζωής ο οποίος ειδικεύεται στην παρακολούθηση της συμπεριφοράς των άγριων ζώων μέσω ανάλυσης των pixel ψηφιακής εικόνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην δημοσιότητα δόθηκε πριν από λίγο η επίσημη ανακοίνωση για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA από την Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη. Η εξαγορά είναι ακόμα ένα βήμα για την πλήρη συγχώνευση των τηλεοπτικών σταθμών STAR και ALPHA.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση αναστάτωσε εκ νέου τους κατοίκους της Ζακύνθου το απόγευμα της Τρίτης (30/10)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos