Σάββατο, 03 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Συναγερμός για την έξαρση ιλαράς, καθώς τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 1.829 με τα 138 περιστατικά να καταγράφονται μόνο την τελευταία εβδομάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν και πάλι πιστή στο ραντεβού της με τα μετάλλια σε όλους τους μεγάλους αγώνες μετά το 2015 και μπορεί να μην έφτασε στην κορυφή αλλά και το χάλκινο σε Παγκόσμιο Πωτάθλημα κλειστού στίβου πιστοποιεί την τεράστια αξία της.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Παρά τις προσπάθεις που κατέβαλε η ομάδα του Πανσιφναικού δυστυχώς δεν κατάφερε να μεταβεί στη Σερίφο για τον ποδοσφαιρικό αγώνα με την ομάδα της Σερίφου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση 1,3 τόνων περίπου κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη σε αλιευτικό σκάφος, προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην Ιεράπετρα της Κρήτης, μετά από ευρείας κλίμακας επιχείρηση η οποία έλαβε χώρα κατά τις τελευταίες τρείς (03) ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να έχεις περάσει πρόσφατα ένα κρύωμα ή μια ίωση και τώρα που νιώθεις καλύτερα να θες να καθαρίσεις τα πάντα στο σπίτι σου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ζήτημα χρόνων που σχετιζόταν με την προβληματική υδροδότηση του οικισμού των Λευκών Πάρου φαίνεται να βαίνει προς επίλυση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με όμορφα στολίδια αλλά και με πολύ κέφι και μεράκι ο Οίκος Ευγηρίας «Παναγία Εκατονταπυλιανή» κατασκεύασε πασχαλινές λαμπάδες, που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σημαντικότατη διάκριση για το ΣΥΔΙΣΑΠΑ και τα νησιά της Παρου και της Αντιπάρου φέρνει η βράβευση του δίγλωσσου οικολογικού παραμυθιού Αλίκη η Χελώνα , του συγγραφέα και καθηγητή Περιβαλλοντος Δρ.Αντωνη Γάκη που έγινε την Παρασκευή 2 Μαρτίου στην τελετή βράβευσης των ΟΤΑ και των ΦΟΣΔΑ όλης της Ελλάδας στα πλαίσια της 2ης διεθνούς έκθεσης Verde Tec που πραγματοποιήθηκε στο Mec Παιανιας .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι γνωστό ότι τα Κυκλαδίτικα κρασιά, και δη αυτά της Σαντορίνης, έχουν εξαιρετική φήμη ποιότητας και γεύσης που τα κάνουν να ξεχωρίζουν και να διακρίνονται συχνά σε Οινικούς Διαγωνισμούς!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο τον Ηλεκτροφωτισμό Δρόμου και Αύλειου Χώρου Ιεράς Μονής Παναχράντου, υπεγράφη μεταξύ του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και του Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδοσίου Σουσούδη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos